Σεμπ Λιούις. Ο 38χρονος οπαδός της Τσάρλτον ηττήθηκε από τον κορονοϊό ύστερα από 1.076 αγώνες

19

Είχε παρακολουθήσει από κοντά 1.076 διαδοχικά παιχνίδια της Τσάρλτον, αλλά πλέον δεν θα μπορεί να το κάνει, καθώς είδε την «κόκκινη κάρτα» από τον κορονοϊό. Ήταν μόλις 38 ετών…
Ήταν ένας από τους πιο πιστούς και ταυτόχρονα τους πλέον δημοφιλείς οπαδούς στην Αγγλία. Ο λόγος για τον Σεμπ Λιούις, ο οποίος υπήρξε η επιτομή του πιστού φιλάθλου όσον αφορά το Νησί.

Όταν ο Σεμπ έφτασε τα 1.000 διαδοχικά παιχνίδια που παρακολούθησε, ο σύλλογος του Λονδίνου τον τίμησε για την αφοσίωσή του. Όμως, η μοίρα έμελλε να στερήσει σε αυτόν τον πιστό οπαδό την παρακολούθηση άλλου αγώνα της αγαπημένης του ομάδας…

Από το 1998 μέχρι και τις 7 Μαρτίου  – πριν από τη λαίλαπα του κορονοϊού –  ήταν πάντα στις εξέδρες.
Ο Σεμπ Λιούις «κέρδισε» τον τίτλο του πιο πιστού φιλάθλου, καθώς παρακολούθησε από κοντά όλα τα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας στο πρωτάθλημα της Championship (η αντίστοιχη δική μας Β’ Κατηγορία) από τον Φεβρουάριο του 1998 μέχρι και το τελευταίο. Αυτό σημειώθηκε στις 7 Μαρτίου εντός έδρας κόντρα στη Μίντλεσμπρο.

«Είμαστε ειλικρινά συντετριμμένοι στο άκουσμα της είδησης για τον χαμό ενός από τους πιο αφοσιωμένους, πιστούς και δημοφιλείς φιλάθλους της Τσάρλτον, του Σεμπ Λιούις.
Ο Σεμπ ήταν η καρδιά και η ψυχή της οικογένειας της Τσάρλτον και ήταν τόσο περήφανο για το κατόρθωμά του να βρίσκεται πάντα δίπλα στην αγαπημένη ομάδα του.
Όπως γράφτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Οι σκέψεις όλων στην ομάδα είναι με την οικογένεια του Σεμπ, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».
Γράφτηκε ακόμη: «Σε ευχαριστούμε Σεμπ για την πίστη και την αφοσίωσή σου στην Τσάρλτον. Το Valley και κάθε εξέδρα φιλοξενουμένου σε όλη τη χώρα, δεν θα το ίδιο χωρίς εσένα».

Και τέλος η Τσάρλτον στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά της ανέφερε: «Αναπαύσου εν ειρήνη, Σεμπ».