Το ΚΘΒΕ προστατεύει σοβαρά την υγεία μας…

135

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος συναγωνίζεται το Υπουργείο Υγείας σε συχνότητα έκδοσης δελτίων Τύπου σχετικών με τη δημόσια υγεία.

Συγκεκριμένα: Την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου στις 15:59 ανακοινώνει ότι: «Μετά τις διθυραμβικές κριτικές που έλαβε και τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, η παράσταση “Ο Πουπουλένιος” του Μάρτιν Μακ Ντόνα, επιστρέφει στο Φουαγιέ της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών από το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022».
Η παράσταση θα αντικαθιστούσε «Το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα» το οποίο είχε χτυπηθεί από τον κορονοϊό.

Δεν πέρασαν λίγες ώρες και στις 20:41 της Τετάρτης 8 Δεκεμβρίου νέο δελτίο Τύπου από το ΚΘΒΕ μάς ενημερώνει ότι: «Αναβάλλεται, για μια εβδομάδα, για λόγους γενικότερης προστασίας της δημόσιας υγείας, η επανάληψη της πετυχημένης παράστασης «Ο Πουπουλένιος» που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, στο φουαγιέ της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών».

***

Θυμίζουμε ότι πριν 15 ημέρες [Τετάρτη 24 Νοεμβρίου] το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος με λιτή ανακοίνωση ενημέρωσε το κοινό ότι για τεχνικούς λόγους ακυρώνονται οι παραστάσεις του έργου «Η δολοφονία του Μαρά».
Ακολούθησε νέα ανακοίνωση [Πέμπτη 25 Νοεμβρίου] η οποία έλεγε ότι η ακύρωση των παραστάσεων έγινε για την προστασία της δημόσιας υγείας.
Τέλος την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021 σε νέα ανακοίνωση διαβάσαμε τα εξής:
«Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ανακοινώνει την ακύρωση των παραστάσεων «Το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα», μέχρι την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022, στο Φουαγιέ του θεάτρου της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, για την προστασία της δημόσιας υγείας».

***

Τα σχόλια είναι περιττά αφού όπως αποδεικνύουν τα γεγονότα: Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος προστατεύει σοβαρά την υγεία μας…