«Cavewoman» η Κατερίνα Ζαρίφη μόνο για εμβολιασμένους

30

Ο ξεκαρδιστικός μονόλογος «Cavewoman» με την Κατερίνα Ζαρίφη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά και παραγωγή του Από Μηχανής Θεάτρου, θα παρουσιαστεί στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο» μόνο για εμβολιασμένους.
Το «Γυάλινο» – μέχρι νεοτέρας – θα λειτουργήσει αμιγώς ως χώρος υποδοχής πολιτών που έχουν εμβολιαστεί πλήρως και με τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του Covid 19 ή έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου.
Κατά την είσοδο των θεατών στο χώρο θα γίνεται έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών, όπως αυτός θα οριστεί από την κυβέρνηση.

***

Πώς γίνεται ένας άντρας και μία γυναίκα, δύο εντελώς διαφορετικά όντα, να επιβιώνουν μαζί στο ίδιο σύμπαν, στο ίδιο ηλιακό σύστημα, στον ίδιο πλανήτη, στο ίδιο ημισφαίριο, στην ίδια χώρα, στην ίδια γειτονιά, στο ίδιο σπίτι και να μοιράζονται το ίδιο μπάνιο;
Δέκα χρόνια γάμου, δύο παιδιά, δουλειά, νοικοκυριό, ένα σκυλί, το σώμα της που αλλάζει, το σώμα του που αλλάζει, οι διαρκώς αποτυχημένες δίαιτες, το σεξ στον έγγαμο βίο. Αυτά κι άλλα πολλά από τα μεγάλα-μικρά προβλήματα μιας συνηθισμένης καθημερινότητας έρχεται να μας εξομολογηθεί η ηρωίδα του έργου και να καταθέσει επί σκηνής τη δική της σαρωτική εκδοχή για τη θεότρελη και ταυτόχρονα αδιάκοπη εις τους αιώνες πάλη των δυο φύλων στην οποία όμως ταυτόχρονα εμπεριέχεται το μεγαλείο της αγάπης.
Και όπως μας λέει η ίδια, «είμαστε δύο προβληματικά όντα που ενώνονται για να φτιάξουν ένα τέλειο ατελές σύνολο. Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να χαρώ που δεν θα καταφέρω ποτέ να είμαι τέλεια;»
H Έμμα Πίρσον – συγγραφέας, σκηνοθέτης και θεατρική παραγωγός από τη Νότια Αφρική εμπνέεται το «Cavewoman» ως τη γυναικεία απάντηση στο «Defending the Caveman» του Ρομπ Μπέκερ.
Το «Cavewoman» είναι ένας απολαυστικός μονόλογος με στοιχεία stand-up comedy ο οποίος με καταιγιστικό χιούμορ, αδυσώπητες ατάκες αλλά συνάμα τρυφερότητα και μελαγχολία σαρκάζει τα κουσούρια και τις ιδιαιτερότητες στη συνύπαρξη αντρών και γυναικών και μας υπενθυμίζει ότι πολλές φορές όσα μας ξεχωρίζουν από το άλλο φύλο είναι τελικά κι εκείνα που μας συμπληρώνουν!

«Cavewoman»

Της Έμμα Πίρσον
Με την Κατερίνα Ζαρίφη
Σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά
Παραγωγή: Από Μηχανής Θέατρο
Μετάφραση-απόδοση: Αντώνης Γαλέος
Σκηνικά – κοστούμια: Έβελυν Σιούπη
Φωτισμοί: Γιώργος Αγιαννίτης
Μουσική επιμέλεια: Κωνσταντίνος Παντζής
Επιμέλεια κίνησης: Ειρήνη Κυρμιζάκη
Βοηθός σκηνοθέτη: Ανδρέας Κωνσταντινίδης
Art Work: Gridfox
Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων: Μαργαρίτα Δρούτσα
Διεύθυνση παραγωγής: Χρήστος Ξηρογιάννης

***

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Λεωφόρος Συγγρού 143
Νέα Σμύρνη 171 21
Έναρξη: 25 Οκτωβρίου 2021
Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Δευτέρα 19:00 και Τρίτη 20:00
Διάρκεια παράστασης:
75 λεπτά (χωρίς διάλλειμα)
Τιμές εισιτηρίων:
Κανονικό:15 ευρώ – Μειωμένο (Φοιτητικό/Ανέργων/ΑμεΑ): 12 ευρώ
Πληροφορίες – Κρατήσεις:
210 9315600 – 210 9316101-4 και 210 5232097

ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ ΜΕ ΕΝΑ «ΚΛΙΚ»