30 C
Athens
Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Τηνιακή συνταγή: Σαρδέλες σχάρας με θυμάρι, σκόρδο και λεμόνι

  • Σαρδέλες σχάρας με θυμάρι, σκόρδο και λεμόνι

Συνταγή από το εστιατόριο Μπουρού Τήνου

Υλικά
10 σαρδέλες
Θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι
Σκόρδο

Εκτέλεση
Φιλετάρουμε τις σαρδέλες ως εξής: αφαιρούμε το κεφάλι και με τον αντίχειρα πιέζουμε από το λαιμό προς την ουρά και αφαιρούμε το κόκαλο. Παίρνουμε άλλη μία φιλεταρισμένη σαρδέλα και τις «παντρεύουμε», τοποθετώντας τη μία πάνω στην άλλη. Προσθέτουμε θυμάρι, αλατοπίπερο και λίγο σκόρδο και τις ψήνουμε στη σχάρα.

Πηγή: www.tinos-about.gr

Σχετικά άρθρα

Κυνηγήστε μας

6,398ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε


Τελευταία άρθρα

- Advertisement -