11.2 C
Athens
Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2025

«Τo μπορντέλο της μαντάμ Ρόζας». Το βιβλίο της Σπεράντζας Βρανά «Το τίμιο μπορντέλο» έγινε θεατρική παράσταση

ΤΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΡΟΖΑΣ

Μετακομίζει στο «θέατρο 104»

Η θεατρική παράσταση «ΤΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΡΟΖΑΣ», από το βιβλίο της Σπεράντζας Βρανά, σε θεατρική απόδοση Κώστα Παπαπέτρου, αφού ολοκλήρωσε τις παραστάσεις της στον Πειραιά, μετακομίζει από την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, στο θέατρο 104 και κάθε Πέμπτη στις 21.15 , για 11 παραστάσεις!

 Ρηνούλα τη λέγανε, τότε, όταν ήτανε μικρή… Πεπίτα την βαφτίσανε αργότερα, όταν, μικρή ακόμη, άρχισε να περνάει τις πόρτες των σπιτιών με τα κόκκινα φώτα. Ρόζα αυτοβαφτίστηκε, όταν πέρασε πια την πόρτα του δικού της «σπιτιού». Μαντάμ Ρόζα. Όχι κυρία… μαντάμ! Γεννημένη πόρνη… μ’ άλλα λόγια, γεννημένη πουτάνα!

 

Άγνωστες πτυχές των σπιτιών με τα κόκκινα φωτάκια, η ιστορίες και τα μυστικά των γυναικών που ζουν και δουλεύουν μέσα σε αυτά, απλές, καθημερινές και ήσυχες στιγμές τις ώρες της ανάπαυσης, μα και σκληρές ώρες εργασίας με ανθρώπους, που επισκέπτονται τα σπίτια για να βγάλουν τον «κρυφό» τους εαυτό, κάτω απ’ το χαμηλό φως της κόκκινης λάμπας. Ο πληρωμένος έρωτας, τα βίτσια, οι απαιτητικοί πελάτες και η σκληρή δουλειά των γυναικών που, ενώ ξεγυμνώνουν το κορμί τους, μπροστά στον όποιο άγνωστο… κρατάνε εφτασφράγιστα σφαλιγμένες τις ψυχές, τις σκέψεις και τα μυστικά τους.

Και πάνω απ’ ολους και όλες…η Μαντάμ Ρόζα, που ορίζει, κερδίζει, δουλεύει, μα…και πονάει τις ώρες που μόνη της σκέφτεται το δικό της, κρυφό μυστικό.

Ο μονόλογος από το βιβλίο της Σπεράντζας Βρανά, συνεχίζει για 3η χρονιά την πορεία του στο θέατρο 104 , από την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου.

 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

ΘΕΑΤΡΟ 104

Ευμολπιδών 41, Γκάζι

Τηλ. 210 3455020

Τηλ κρατήσεων 6984417545

Το μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας, ο μονόλογος

Θεατρική διασκευή από το βιβλίο της Σπεράντζας Βρανά «Το τίμιο μπορντέλο»
Κώστας Παπαπέτρος

(3ος χρόνος)

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Λιακόπουλος
Σκηνικό- Κοστούμι: Γιώργης Κοντοπόδης
Μουσική σύνθεση: Άγγελος Ανδρεόπουλος

Το τραγούδι «Μυστικό» ερμηνεύει η Βασιλική Σούτη σε στίχους Αλέξανδρου Λιακόπουλου.

Φωτογραφίες: Γιώργος Λυμπερόπουλος/ Πέτρος Παπαπέτρος


Στο ρόλο της Ρόζας η Δανάη Καλοπήτα

 Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Πέμπτη στις 21:15

Τιμή εισιτηρίου: 14 ευρώ (γενική είσοδος)

Διάρκεια παράστασης : 75 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Προπώληση στο τηλέφωνο κρατήσεων και 

https://www.ticketservices.gr/event/theatro-104-to-mpordelo-tis-madam-rozas/

 Παραστάσεις απο τη Πέμπτη 30 Ιανουαρίου έως τη Πέμπτη 10 Απριλίου

Παραγωγή: Duke Productions – Χρίστος Δούκας

Επικοινωνία

Νταίζη Λεμπέση

daisylempesi@hotmail.gr

 

 

Σχετικά άρθρα

Κυνηγήστε μας

6,398ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε


Τελευταία άρθρα

- Advertisement -