Θλίψη: Ο γιατρός της Βουλής Ιωάννης Μητρόπουλος κατέληξε από Covid-19

Συλλυπητήρια από τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα – Εξιτήριο στη σύζυγό του που νοσηλευόταν επίσης με Covid-19

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στη Βουλή η είδηση του θανάτου του ιατρού του κοινοβουλίου Ιωάννη Μητρόπουλου, ο οποίος νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στην εντατική του νοσοκομείου Σωτηρία “χτυπημένος” από κορονοϊό και έχοντας υποκείμενο νόσημα.

Ο 52χρονος ιατρός παρείχε επί χρόνια τις ιατρικές υπηρεσίες στη Βουλή και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους βουλευτές, τους εργαζόμενους και τους δημοσιογράφους.

Για την απώλειά του ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και δήλωσε:

«Ο γιατρός Γιάννης Μητρόπουλος υπήρξε διακεκριμένος επιστήμων, καλός οικογενειάρχης και άξιος συνεργάτης στην Υγειονομική Υπηρεσία της Βουλής, έχοντας επί σειρά ετών προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες σε υπαλλήλους και βουλευτές. Η απώλειά του μας συγκλονίζει όλους -τόνισε ο κ. Τασούλας- καθώς ήταν πάντα δίπλα σε όποιον τον χρειάστηκε και ανθρώπινα και επιστημονικά».

Η σύζυγος του Ιωάννη Μητρόπουλου νοσηλευόταν επίσης με Covid-19 και κατάφερε να ξεπεράσει τη σκληρή δοκιμασία για την υγεία της, παίρνοντας εξιτήριο για το Σάββατο.