«Ένα ντουέτο θα φέρει την άνοιξη»: Μπάμπαλη και Χριστοδούλου

Τραγουδώντας ζωντανά η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Γιώργης Χριστοδούλου θα γεμίσουν το «Ανοιχτό Θέατρο Γκράβας» με τα πιο όμορφα ντουέτα που αγαπήθηκαν από το κοινό.
Η Μπάµπαλη και ο Χριστοδούλου, σµίγουν στο κέντρο της Αθήνας στις 28 Ιουνίου.
Το «Ανοιχτό Θέατρο Γκράβας» θα πλημμυρίσει από γνωστές μελωδίες που γράφτηκαν για δύο φωνές σε ένα πρόγραμμα 90 λεπτών με τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, της Λένας Πλάτωνος, της Αρλέτας, του Λάκη Παπαδόπουλου, του Γιάννη Μαρκόπουλου, του Κ. Βήτα, αλλά και των Simon και Garfunkel, της Ella Fitzgerald, του Louis Armstrong και του Henry Mancini. Θα ακούσουμε επίσης το City of Stars από την πολυβραβευµένη ταινία La la land.
Τους ερμηνευτές θα συνοδεύσουν: Ο Χάρης Σταυρακάκης στο πιάνο και το ακορντεόν και ο Κώστας Κλάγκος στο κοντραµπάσο.
Τη συναυλία θα ανοίξει η Ελπίδα Γαδ, η οποία τράβηξε τα βλέμματα του κοινού από τη σκηνή του The Voice Of Greece ως φιναλίστ στον τελικό του 2019 με την αισθαντική φωνή της και την γλυκιά της παρουσία.
Η παραχώρηση του χώρου έχει γίνει δωρεάν από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων στα πλαίσια του προγράμματος «Culture is Athens / Ο πολιτισμός είναι η Αθήνα».

***

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

«Ένα Ντουέτο Θα Φέρει Την Άνοιξη»
Ανδριάνα Μπάμπαλη και Γιώργης Χριστοδούλου

Ανοιχτό Θέατρο Γκράβας
Ταϋγέτου 60, Γαλάτσι

Ημερομηνία: Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Η συναυλία ξεκινά αυστηρά στις 21.00
Διάρκεια εκδήλωσης: 120 λεπτά περίπου

Ασφάλεια – Τήρηση Υγειονομικών Πρωτοκόλλων: Βάσει νόμου η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους και η χρήση μάσκας στον χώρο υποχρεωτική.
Η πληρότητα του θεάτρου θα είναι 75% ενώ θα υπάρξουν αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των καθήμενων θεατών. Οι επισκέπτες θερμομετρούνται κατά την είσοδο τους στην εκδήλωση ενώ θα γίνει σταδιακή είσοδος και έξοδος, με τήρηση προβλεπόμενων αποστάσεων.
Διοργάνωση & Επικοινωνία: Action Εστί | Artist & Event Management
www.ActionEsti.gr
Press & Info: Τηλεφωνικά στο 2104123407 ή στο
info@actionesti.gr

***

Τιμές εισιτηρίων: Κερκίδες: 12 ευρώ προπώληση
15 ευρώ στο ταμείο

Σημείωση: Τα εισιτήρια δεν είναι αριθμημένα και αφορούν καθήμενους.

Link για αγορά εισιτηρίων:

ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ ΜΕ ΕΝΑ «ΚΛΙΚ»