Η MegArt Gallery παρουσιάζει την έκθεση Colorfull με έμφαση στο χρώμα και στο συναίσθημα

Ένα έργο για να δημιουργηθεί χρειάζεται πρώτα από όλα την ιδέα και μετά ακολουθούν το σχέδιο και το χρώμα. Έτσι θα διαμορφωθεί ένα έργο πετυχημένο, μια αυθόρμητη δημιουργία που στόχο έχει τη μεταφορά της ιδέας από τον καμβά στον θεατή. Το σχέδιο και το χρώμα είναι τα στοιχεία που μας προσδιορίζουν και την τεχνική. Η σύνδεση αυτών των στοιχείων είναι που θα αποτυπώσει την ιδέα και, με αυτόν τον τρόπο, ο καλλιτέχνης θα καταφέρει να μας τη μεταδώσει.

Μέσα από τη χρήση των χρωμάτων, μπορούν να μεταδοθούν συναισθήματα στον καθένα από εμάς διαφορετικά, ανάλογα με τα προσωπικά μας βιώματα. Η τέχνη μπορεί να αναγεννηθεί μέσα από τη χρήση των χρωμάτων. Μπορεί ένα έργο να δίνει έμφαση στα χρώματα, δηλαδή έμφαση στον συναισθηματικό τομέα.

Στόχος της συγκεκριμένης έκθεσης είναι μέσα από έργα που αποτελούνται από ένα ή πολλά χρώματα, να επιτευχθεί ο βασικός σκοπός της τέχνης, δηλαδή η μετάδοση των συναισθημάτων του καλλιτέχνη σε όλους τους θεατές. Γιατί η τέχνη έχει δύναμη.

Στόχος της έκθεσης τέχνης Colorfull της MegArt Gallery είναι να δώσουμε χρώμα στα συναισθήματά μας και να αποτυπώσουμε τον κόσμο βάσει του δικού μας βιωματικού χαρακτήρα.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες

Αφιόνη Ολίβια, Βήχου Κατερίνα, Γάτσιου Ελένη, Δημητσά Όλγα, Emirzian Panos, Zoe’s Collage, Κοιλάκου Άννα, Κοντραφούρη Βούλα, Μακρυγιάννη Γωγώ, Martin Davis,
Μαυροδήμος Γιάννης, Μεσισκλής Ηλίας, Μιναριτζόγλου Μιχάλης, Μπόνγκαρντ Ζαχαρούλα, Πατούνα Αναστασία, Παπαδημητρόπουλος Κωνσταντίνος, Ρηγάτου Μαρία,
Στάθη Μαρίνα, Σταύρου Αλεξάνδρα, Τσικλέα Μαρία, Χουντάλας Γιώργος

***

Αφίσα και περιοδικό MegArt Gallery Team – Νικολάι Αγγέλοβ και Γεωργιάδου Μαρία
Επικοινωνία και τεχνική υποστήριξη Μιχάλης Τσάντες – MegArt Gallery team
Κασομούλη 102, Αθήνα 117 44
Οργάνωση, Επιμέλεια: Μαρία Ρηγάτου Επιμελήτρια, Εικαστικός και Δανάη Ταταλιά Λίτσου, Θεωρητικός τέχνης
Είσοδος Ελεύθερη
Διάρκεια Έκθεσης: Από 9 έως 23 Σεπτεμβρίου 2020
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Πέμπτη 14.00 – 21.00
Παρασκευή 12.00-17.00
Σάββατο μόνο Ραντεβού
Κυριακή κλειστά