Άρχισαν οι εγγραφές για τα εργαστήρια του Εθνικού Θεάτρου

26

 

Εργαστήρια για κάθε ηλικία, παιδιά, εφήβους και ενήλικες

Οι εγγραφές για τα εργαστήρια του Εθνικού Θεάτρου άρχισαν στις 24 Αυγούστου. Συναντήστε τους έμπειρους καλλιτέχνες – συνεργάτες του Εθνικού Θεάτρου, σε μια σειρά από εργαστήρια που ξεχωρίζουν για την ποικιλία και το εύρος του περιεχομένου τους, απευθύνονται σε παιδιά και νέους κάθε ηλικίας, προέλευσης και ταμπεραμέντου, και αποσκοπούν στο να εμπνεύσουν τους συμμετέχοντες και να τους κινητοποιήσουν να εξερευνήσουν τον εαυτό τους και τον κόσμο μέσα από το θέατρο.

Το θέατρο έχει αδιαμφισβήτητα τη δύναμη να ανακαλύπτει, να αποκαλύπτει, να αμφισβητεί προκαταλήψεις, τελικά να μεταμορφώνει την εμπειρία των νέων για τον εαυτό τους και για τον κόσμο που τους περιβάλλει, και έτσι να τους ενεργοποιεί να φέρουν τις αλλαγές που τόσο πολύ χρειάζεται κάθε κοινωνία και κάθε εποχή.

Για την περίοδο 2020-2021 λόγω των ευμετάβλητων συνθηκών που επικρατούν και προκειμένου να υπάρχουν εγκαίρως όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη σωστή οργάνωση – σχεδιασμό της λειτουργίας των εργαστηρίων, θα ισχύσουν τα κάτωθι:

Για να θεωρείται ολοκληρωμένη η εγγραφή σε ένα εργαστήριο θα πρέπει η κατάθεση του ποσού να γίνει εντός μίας εβδομάδας από την επιβεβαίωση της εγγραφής. Ειδάλλως η εγγραφή ακυρώνεται αυτόματα.
Σε περίπτωση μη έναρξης λειτουργίας των εργαστηρίων με απόφαση των αρμόδιων αρχών, θα υπάρξει επιστροφή των κατατεθέντων χρημάτων.
Σε περίπτωση διακοπής κατά τη διάρκεια της χρονιάς, τα μαθήματα θα συνεχιστούν διαδικτυακά με ήδη οργανωμένο και σχεδιασμένο τρόπο, χωρίς επιστροφή χρημάτων.
Οι χώροι διεξαγωγής των εργαστηρίων θα είναι οι αίθουσες των κτηρίων Τσίλλερ και REX του Εθνικού Θεάτρου καθώς και ενοικιαζόμενος νέος χώρος πλησίον αυτών.
Σε όλους τους χώρους θα τηρούνται και θα εφαρμόζονται τα κατάλληλα υγειονομικά μέτρα, όπως αυτά καθορίζονται από τις αρμόδιες αρχές και υπό την επίβλεψη του τεχνικού ασφαλείας και του ιατρού εργασίας του Εθνικού Θεάτρου.
Από τη Δευτέρα 24.8.2020 μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας με την αποστολή μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ergastiria2@n-t.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ