Το θέατρο ή τη ζωή σου. O Σταμάτης Φασουλής σε μια προσωπική, χειμαρρώδη εξομολόγηση

Θέατρο Τέχνης (Υπόγειο)

Ο Σταμάτης Φασουλής ανεβαίνει στη σκηνή για μια προσωπική, χειμαρρώδη εξομολόγηση, γεμάτη χιούμορ, συγκίνηση και αυτοσαρκασμό.

Πενήντα χρόνια στο σανίδι ζωντανεύουν μέσα από αναμνήσεις, απρόοπτα και συναντήσεις με μυθικά πρόσωπα της ελληνικής τέχνης: από τα παιδικά χρόνια στη Σαλαμίνα και την πρώτη επαφή με το θέατρο, μέχρι το Ελεύθερο Θέατρο, την Ελεύθερη Σκηνή και τις μεγάλες επιτυχίες.

Καταλυτικός συνοδοιπόρος του, ο Σταμάτης Κραουνάκης, γράφει νέες, πρωτότυπες συνθέσεις και τραγούδια που συνομιλούν με τις αναμνήσεις και γίνονται αναπόσπαστο μέρος της αφήγησης. Μαζί του στη σκηνή, ο Παναγιώτης Τσεβάς στο ακορντεόν, ο Δημήτρης Κίκλης στο πιάνο και η Μυρσίνη Αχαλινωτοπούλου στο τσέλο δίνουν ρυθμό και παλμό σε κάθε στροφή της εξομολόγησης.

Μια παράσταση για τη ζωή που αφιερώθηκε στο θέατρο, τις απώλειες, τις μεγάλες στιγμές και όσα επιστρέφουν στο κοινό μέσα από τη σκηνή.

Κείμενο – Σκηνοθεσία – Ερμηνεία Σταμάτης Φασουλής
Μουσική Σταμάτης Κραουνάκης
Δραματουργία κειμένου – Βοηθός σκηνοθέτη Αιμιλία Καραντζούλη
Ενορχηστρώσεις Παναγιώτης Τσεβάς
Σκηνογράφος Ζωή Μολυβδά-Φαμέλη
Ενδυματολόγος Κλαιρ Μπρέισγουελ
Σχεδιασμός φωτισμών Σάκης Μπιρμπίλης
Σχεδιασμός ήχου Αντώνης Παπακωνσταντίνου
Βίντεο Αιμιλία Καραντζούλη
Αμπιγιέζ Εύα Κουρέλια
Φωτογραφίες Γιώργος Καβαλλιεράκης
Βοηθός σκηνογράφου Γιάννης Τσούχλος
Βοηθός ενδυματολόγου Εύα Κουρέλια
Μουσικοί επί σκηνής Παναγιώτης Τσεβάς (ακορντεόν), Δημήτρης Κίκλης (πιάνο), Μυρσίνη Αχαλινωτοπούλου (τσέλο)
Ευχαριστίες στον Φωκά Ευαγγελινό για την πολύτιμη βοήθειά του

Σχετικά άρθρα

Κυνηγήστε μας

6,398ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε


Τελευταία άρθρα

- Advertisement -