Cat Is Art

Τάρτα λεμόνι – καρπούζι

Αποστολή σε φίλο Εκτύπωση

 

Μια δροσερή, καλοκαιρινή και γλυκιά συνταγή για ένα απίστευτα απολαυστικό επιδόρπιο:

Υλικά

1 φάκελος Φρουί Ζελέ Λεμόνι
1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με Γεύση Βανίλια
400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο
100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
500 ml (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) χυμός καρπούζι
100 γρ. κομματάκια καρπούζι
10 γρ. (2 κουτ. σούπας) ρούμι

Εκτέλεση

Ετοιμάζετε τη βάση του μπισκότου σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου Τριμμένο Μπισκότο και τη στρώνετε σε μία φόρμα με σούστα που ανοίγει, διαμέτρου 22-23 εκατοστών.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, προσθέτετε το ρούμι και απλώνετε την κρέμα πάνω από τη βάση του μπισκότου.
Μοιράζετε τα κομματάκια καρπούζι πάνω από την κρέμα.
Διαλύετε το Φρουί Ζελέ λεμόνι στον χυμό καρπούζι, τον οποίο έχετε ζεστάνει. Αφήνετε το ζελέ να κρυώσει και το απλώνετε πάνω από τα φρούτα.
Βάζετε την τούρτα στο ψυγείο μέχρι να πήξει το ζελέ.

Εκτύπωση
Ειρήνη ΑϊβαλιώτουΤάρτα λεμόνι – καρπούζι

Related Posts