«Σερσέ Λα Φαμ». Ένα πρόγραμμα με άρωμα γυναίκας, διάθεση γλεντιού και τραγούδια που αγαπήσαμε

24

Τρεις νέες, ταλαντούχες ερμηνεύτριες ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας παρουσιάζουν το «Σερσέ Λα Φαμ» μία ξεχωριστή μουσική παράσταση – αναδρομή σε λαϊκά τραγούδια που αγαπήσαμε, την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, στο Σταυρό του Νότου.

Ένα πρόγραμμα με άρωμα γυναίκας και διάθεση γλεντιού. Το λαϊκό τραγούδι σε όλες του τις εκφάνσεις. Από το ρεμπέτικο στα λαϊκά του ’60, του ’70 και του ’80, με ενδιάμεσες στάσεις στην παράδοση και τα αρχοντορεμπέτικα.

 

Από αριστερά: Επιστήμη Καμπούρογλου, Δήμητρα Σταθοπούλου, Μυρτώ Καμβυσίδη.

 

Η Δήμητρα Σταθοπούλου, η Μυρτώ Καμβυσίδη και η Επιστήμη Καμπούρογλου απογειώνουν το κέφι και καθηλώνουν μέσα από φρέσκιες και δυνατές ερμηνείες. Μαζί με τέσσερις γυναίκες μουσικούς αφήνουν το δικό τους γυναικείο αποτύπωμα σε λαϊκά τραγούδια, που έγραψαν ιστορία. Μία μουσική παράσταση, ένα μουσικό παιχνίδι που συνεχώς αλλάζει χρώματα, εποχές και συναισθήματα.

Τραγούδια που λατρέψαμε με την υπογραφή των Βασίλη Τσιτσάνη, Μανώλη Χιώτη, Μίμη Πλέσσα, Άκη Πάνου, Γιάννη Σπανού, Χρήστου Νικολόπουλου, Θανάση Πολυκανδριώτη και άλλων κορυφαίων λαϊκών συνθετών, σε ένα πρόγραμμα καθαρόαιμης λαϊκής διασκέδασης.

.
Στα κρουστά του σχήματος είναι ο Στρατής Σκουρκέας, ενώ τις ιδιαίτερες και ευφάνταστες ενορχηστρώσεις υπογράφει ο μαέστρος Βαγγέλης Ζαρμπούτης, η αντρική φιγούρα στα μουσικά επεισόδια της σκηνής, μα πρωτίστως ένας εξαιρετικός σολίστας του μπουζουκιού.

***

 

«Σερσέ Λα Φαμ»

Ερμηνεύουν: Δήμητρα Σταθοπούλου, Μυρτώ Καμβυσίδη, Επιστήμη Καμπούρογλου
Στην επιμέλεια του προγράμματος είναι ο Δημήτρης Χαλιώτης
Βαγγέλης Ζαρμπούτης– Μπουζούκι, ενορχηστώσεις
Γιούλη Δανιγγέλη – Πιάνο / Ράνια Γκικοπούλου – Κιθάρα
Ιωάννα Πάλλα – Ακορντεόν / Αντωνία Οικονομοπούλου – Μπάσο
Στρατής Σκουρκέας – Κρουστά
Ηχοληψία: Παντελής Γιατζιτζόγλου
Φωτογραφίες: Νίκος Ζήκος
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Δημήτρης Χαλιώτης
Παραγωγή: Ηχόχρωμα
Ώρα Έναρξης: 22.30
Είσοδος: 13 ευρώ (μπίρα, κρασί)
*
Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Τηλεφωνικές κρατήσεις: 210 9226975 και 210 9239031