«Γράμματα σ’ ένα νέο ποιητή» από «Το Αναγνωστικό της Γαλιλαίας»

27

«Το Αναγνωστικό της Γαλιλαίας» προσκάλεσε εννέα νέους ηθοποιούς, καλλιτέχνες πάνω στο ξεκίνημα τους, να διαβάσουν αποσπάσματα από το βιβλίο του Rainer Maria Rilke «Γράμματα σ’ ένα νέο ποιητή».

Οι ηθοποιοί Αναστάσης Λαουλάκος, Έκτορας Γασπαράτος, Γιώργος Δικαίος, Εμμανουήλ Κοντός, Παναγιώτης Καμμένος, Λάμπρος Γραμματικός, Παναγιώτης Ιωσηφίδης, Αποστόλης Κατσιριντάκης και Γιάννης Σαβουιδάκης διαβάζουν αποκλειστικά για «Το Αναγνωστικό της Γαλιλαίας» αποσπάσματα από τις επιστολές του Ρίλκε.
Επιστολές, που ο ίδιος ο Ποιητής είχε στείλει σ έναν άγνωστό του νέο, μαθητή της Στρατιωτικής Σχολής και μετέπειτα ανθυπολοχαγό του αυτοκρατορικού στρατού, ο οποίος εγκατέλειψε τελικά τον στρατό και αφοσιώθηκε στη λογοτεχνία.

***

«Το Αναγνωστικό της Γαλιλαίας» ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν αφιλοκερδώς καθώς και τους εθελοντές που το στηρίζουν και συμβάλλουν καθοριστικά στην προσπάθεια για την οικονομική ενίσχυση της ΜΑΦ «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», η λειτουργία της οποίας στηρίζεται αποκλειστικά σε δωρεές.

***

Μπορούμε όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή με την αποστολή ενός sms με τη λέξη ΜΑΦ στο 54345 αξίας 4,08 ευρώ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ ΜΕ ΕΝΑ “ΚΛΙΚ”