“Αγάπη μου”: Μια θεατρική κωμωδία σε επεισόδια παρουσιάζει η Μαρία Μαραγκουδάκη

Στις ημέρες της καραντίνας, του αναγκαίου κατ’ οίκον περιορισμού λόγω της πανδημίας, μια θεατρική κωμωδία μετατρέπεται σε σύντομα επεισόδια κωμωδίας σε μορφή βίντεο, από μία ηθοποιό σε διπλό ρόλο.

Η Μαρία Μαραγκουδάκη γράφει και σκηνοθετεί την κωμωδία “Αγάπη μου”, ερμηνεύοντας δύο γυναίκες στην παρούσα κατάσταση, την Αλίκη, ηθοποιό σε αναζήτηση εργασίας, και την Ελένη, υπάλληλο φωτοτυπείου σε αναστολή. Τα στιγμιότυπα από τη ζωή τους στο σπίτι επικοινωνούνται στους συντρόφους, τον Πάνο, σύντροφο της Αλίκης, και τον Μπάμπη, σύζυγο της Ελένης.

Φως πέφτει στις δυσκολίες επικοινωνίας και τις συναισθηματικές συγκρούσεις, οι οποίες εντείνονται με τη δύσκολη συνθήκη του εγκλεισμού. Τελικά όμως, η ”Αγάπη μου”, στόχο έχει να τονίσει την αξία της ζωής και της θέλησης για ζωή, ελπίδα και αγάπη, ειδικά σε μια εποχή που απέδειξε περίτρανα πόσο μάταια είναι τα σχέδια και η θέληση αυτά να είναι υπό έλεγχο όταν μια εξωτερική συνθήκη αλλάζει τόσο σαρωτικά την καθημερινότητα όλης της ανθρωπότητας.

Ταυτότητα παράστασης

”ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ”
Κωμωδία σε επεισόδια
Κείμενο/Σκηνοθεσία/Ερμηνεία
Μαρία Μαραγκουδάκη

Για εγγραφή στο νέο you tube κανάλι, πατήστε εδώ

 

***

ΚΛΙΚ ΕΔΩ F/B

Η Μαρία Μαραγκουδάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Eίναι αριστούχος απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Ίασμος (2016) και της Οδοντιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών (2002). Έχει συμμετάσχει σε εργαστήρια υποκριτικής με τους Θεόδωρο Τερζόπουλο, Σάββα Στρούμπο (Θέατρο Άττις, 3 κύκλοι, 2015), Θωμά Μοσχόπουλο, Περικλή Μουστάκη και Ρούλα Πατεράκη. Έχει συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες Μαριτίνα Πάσσαρη, Γρηγόρη Χατζάκη, Τάσο Μπουλμέτη, και με τον Πάνο Κοκκινόπουλο (στην τηλεοπτική σειρά “Ου φονεύσεις”). Συμμετέχει από το 1998 σε θεατρικές παραστάσεις, με πιο πρόσφατες τις “Γράμματα στη Μίλενα”, του Φραντς Κάφκα(2019) και “Το ποδήλατο της ωραίας Ελένης” της Αλμπέρτας Τσοπανάκη (2020), στις οποίες υπέγραφε και τη σκηνοθεσία.