17.8 C
Athens
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Οι “Μικροί Πυροτέχνες” σε μεγάλο ταξίδι

Θες να γνωρίσεις τους “Μικρούς Πυροτέχνες”; Θες να κάνεις μαζί τους το μεγάλο ταξίδι; “Το μεγάλο ταξίδι του μικρού κοριού Κορνήλιου”;  Θες να παίξουμε ένα παιχνίδι;.. Να… ότι μπορώ να φτάσω με έναν πήδο μέχρι εκείνο το κλαράκι! Και μετά ίσως και μέχρι την κορυφή του δέντρου! Και μετά μέχρι το πρώτο σύννεφο της πρώτης βροχής! Και μετά… Ο μικρός κοριός Κορνήλιος πηδάει αμέριμνος από δω κι από κει προσπαθώντας να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί… μέχρι που μια μέρα το πιο ψηλά θα είναι ένας άλλος πλανήτης! Ένας πλανήτης με ένα περίεργο Μουσείο… το Μουσείο της Γης! Όμως για πόσο θα μπορούσε να μείνει εκεί ακόμα κι αν σ’ αυτό το Μουσείο μπορεί να θαυμάσει όλα τα δείγματα από τη φυσική ομορφιά που υπάρχει στη Γη; Θα δώσει και πάλι έναν πήδο και θα επιστρέψει! Αλλά σ’ αυτήν την προσγείωση θα βρεθεί τελικά σε μια μοντέρνα, μετεξελιγμένη Γη που σε τίποτα δεν θα του θυμίζει… το σπίτι του! Το μεγάλο ταξίδι τελικά… θα ξεκινήσει  τότε! Θες να παίξουμε ένα παιχνίδι; Να βρούμε το πώς θα μπορούσαμε και πάλι να σταθούμε σε ισορροπία πάνω στη Γη μας…;

 

Η ομάδα “Μικροί Πυροτέχνες”

Oι “Μικροί Πυροτέχνες” είναι αξιοθαύμαστοι πειραματιστές και χαρισματικοί δημιουργοί παιδικών θεατρικών παραστάσεων, σύγχρονων παραμυθιών και μύθων. Εξασκούνται στη χαρά, την ευαισθησία, το παιχνίδι και τη δημιουργία. Χαίρονται να συμπράττουν και να επιμένουν σε όνειρα. Στις παραστάσεις τους δημιουργούν σύντομες ιδεοκινητικές αταξίες. Στις πρόβες γελάνε πολύ και αυτό μπορεί να είναι και τέχνη.

Ποιοι είναι

Οι “Μικροί Πυροτέχνες” ονομαστικά και άνω-κάτω αλφαβητικά είναι οι:
Βάσια Παρασκευοπούλου, το πρόσωπο που γράφει τις ιστορίες και σκηνοθετεί.
Χριστέλα Γκιζέλη, Γιάννης Πλιάκης, Χρήστος Θεοχαρόπουλος, τα πρόσωπα – ηθοποιοί και οι βασικοί χαρακτήρες που διαμορφώνουν τις αρχικές ιστορίες, προβάλλοντας ενστάσεις, εκφέροντας γνώμες και κάνοντας αυτοσχεδιασμούς.
Λόλα Γιαννοπούλου, το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από τη σύνθεση της πρωτότυπης μουσικής αλλά και μια εξαιρετική δασκάλα στα φάλτσα όλων.
Γιώργος Χατζηπολυχρόνης, Γιώργος Αγαλιανός, τα πρόσωπά τους δεν φαίνονται γιατί είναι πίσω από κονσόλες, τριφασικά και διάφορα άλλα, μιλάνε μια γλώσσα που μόνο οι ίδιοι καταλαβαίνουν και που συνήθως πιάνουν κουβέντα σε μια περίπλοκη ορολογία, εν τούτοις πολύτιμοι γιατί δεν αφήνουν να περάσει κανένα τεχνικό λάθος. 

“Το μεγάλο ταξίδι του μικρού κοριού Κορνήλιου” – Πληροφορίες

Θεατρο Badminton
Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή,
Τηλ.: 13855 και (+30) 210 88 40 600, 6989939594
Άνοιγμα κήπου: 17:00
Έναρξη παράστασης: 20:00
Τιμή εισιτηρίου: 7 €

* Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

 

Σχετικά άρθρα

Κυνηγήστε μας

6,398ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε


Τελευταία άρθρα

- Advertisement -