23.6 C
Athens
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Η “Βεζυροπούλα” βρίσκει την αληθινή αγάπη

Το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών Ελλάδας (Δ.Ε.Π.Ε) και η ομάδα σωματικού θεάτρου Gingo Biloba παρουσιάζουν μία παράσταση που συνδυάζει το θέατρο σκιών και το σωματικό θέατρο με τίτλο «Η Βεζυροπούλα και οι μνηστήρες», το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Ιουνίου 2012, στις 21.00, στον πολυδραστικό χώρο «Πασάγιο 8», Θεραπειών 8 Κολωνός.
Η παράσταση εκπλήσσει ευχάριστα καθώς προσεγγίζει παράλληλα με σύγχρονο τρόπο το παραδοσιακό θέατρο σκιών και τον κλασικό Καραγκιόζη (παράλληλη προβολή slides) και τις γυναικείες φιγούρες του σε πρωταγωνιστικό ρόλο!

Το έργο

Η Βεζυροπούλα κάνει την ανατροπή στη ζωή της και βρίσκει τον εαυτό της μέσα από την αληθινή αγάπη και από ανθρώπους που πραγματικά νοιάζονται για εκείνη. Αξίες που θεωρούνται αυτονόητες αλλά δεν είναι καθόλου δεδομένες.

Συντελεστές

Ηθοποιοί: Μαίρη Τσαρέα, Κατερίνα Παπαγεωργίου, Τατιάνα Κουτσούμπα, Μαρία Μαλούχου, Δημήτρης Μπούτρης. Κείμενο – σκηνοθεσία: Μαίρη Τσαρέα. Σκηνικά – επεξεργασία μουσικής: Alexis Laugel. Καραγκιοζοπαίχτης: Κωνσταντίνος Κουτσουμπλής.

Πού και πότε

«Πασάγιο 8», Θεραπειών 8 – Κολωνός
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος: 8 ευρώ
* Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 210-5150050 και στο e-mail [email protected]

Σχετικά άρθρα

Κυνηγήστε μας

6,398ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε


Τελευταία άρθρα

- Advertisement -