«Χρυσοί» οι Ολυμπιονίκες: Χαρίζουν το μισό πριμ στους πυρόπληκτους

Ένα φοβερό γκολ πέτυχαν μετά τη λήξη του αγώνα οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες της εθνικής ομάδα πόλο.
Ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Φουντούλης, ανακοίνωσε την ομόφωνη απόφαση όλων των διεθνών να δωρίσουν στους πυρόπληκτους το μισό ποσό από το πριμ των 200.000 ευρώ που θα τους δώσει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης.
Σε αυτή την άκρως αξιέπαινη πράξη προχωρούν οι Ολυμπιονίκες επειδή όπως τόνισε ο «κάπτεν» της «γαλανόλευκης» η απόφαση ήταν συλλογική. Όπως υπογράμμισε η απόφαση είναι, δείγμα του χαρακτήρα των παικτών και της σκέψης τους προς τους ανθρώπους που έχασαν τις περιουσίες τους από τις καταστροφικές πυρκαγιές και οι οποίες συνεχίζουν να καίνε σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και κυρίως σε Εύβοια, Πελοπόννησο, αλλά και νωρίτερα στην Αττική.
Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος το Ολυμπιακού, πρόσφερε το πριμ για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
***
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους.
Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Έλληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Φουντούλης.