Cat Is Art

Γαρίδες Black Tiger και ρύζι Basmati

Αποστολή σε φίλο Εκτύπωση

Για τη συνταγή μας θα χρειαστείτε:

1 πακέτο γαρίδες Bio Black Tiger Garnelen
1 κούπα βιολογικό ρύζι Basmati πλήρες
1 κρεμμύδι ξερό μέτριου μεγέθους
Φυτική κρέμα καρύδας
1 κουτ. της σούπας λάδι καρύδας
1 κουτ. της σούπας βότκα
Μπαχαρικά από μία πρέζα (πιπέρι μαύρο, πιπέρι Καγιέν, αλάτι, κουρκουμά, παπαρουνόσπορο, λιναρόσπορο, chia)

***

Εκτέλεση: Βράζουμε τις βασιλικές γαρίδες σε ένα σκεύος όπου με το νερό θα καλύπτει τις γαρίδες. Αφού βράσουν οι γαρίδες σε άλλο σκεύος τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι στο λάδι καρύδας. Ρίχνουμε το ρύζι basmati και όλα τα μπαχαρικά (πιπέρι μαύρο, πιπέρι Καγιέν, αλάτι, κουρκουμά, παπαρουνόσπορο, λιναρόσπορο, chia). Μόλις τσιγαριστούν όλα, ρίχνουμε τη βότκα, και αφού εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε δύο κούπες νερό από τις γαρίδες. Όταν απορροφήσει το περισσότερο νερό τότε ρίχνουμε τη φυτική κρέμα καρύδας και τις γαρίδες. Σβήνουμε το μάτι και ανακατεύουμε συχνά για 5-8 λεπτά ώστε να πιει όλο του το νερό.

***

Καλή σας όρεξη…

Εκτύπωση
eirini aivaliwtouΓαρίδες Black Tiger και ρύζι Basmati

Related Posts