Μετά το διαζύγιο «Ειδικές Περιστάσεις» για την Τουμασάτου

Μπορούν δύο άνθρωποι που ερωτεύτηκαν, αγαπήθηκαν, παντρεύτηκαν και μοιράστηκαν μαζί μια ζωή να παραμείνουν φίλοι μετά το διαζύγιό τους;
Σε αυτές τις «Ειδικές Περιστάσεις» των δυο ερωτευμένων περισσότερα μπορεί να μάς πει η Μαριάννα Τουμασάτου. Μαζί της, σε αυτή τη συνομιλία, έχει τον Θύμιο Κούκιο και τον σκηνοθέτη Βασίλη Μυριανθόπουλου.
***
Η Έιμι και ο Μάικλ στην 15η επέτειο γάμου τους, παίρνουν διαζύγιο. Με έναν έρωτα που πάλιωσε στις βαλίτσες τους και με την ψεύτικη υπόσχεση που δίνουμε όλοι ότι «θα παραμείνουμε φίλοι», χωρίζουν τους δρόμους τους και προσπαθούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, για τους ίδιους και για τα τρία παιδιά τους.Όμως μπορούν στη συνέχεια να παραμείνουν φίλοι; Δέκα χρόνια μετά θα επανεξετάσουν το ερώτημα για να συμφωνήσουν ότι «εκτιμάς κάτι μόνο όταν το χάνεις».
***
Η Μαριάννα Τουμασάτου επιστρέφει στον γνώριμο της Μπέρναρντ Σλέηντ στις «Ειδικές Περιστάσεις». Αυτή τη φορά πρωταγωνιστεί μαζί με τον Θύμιο Κούκιο σε σκηνοθεσία Βασίλη Μυριανθόπουλου. Η παραγωγή είναι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης. Η παράσταση έρχεται στην Αττική για δύο παραστάσεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
«Ειδικές Περιστάσεις»
(Special occasions)
Του Μπέρναρντ Σλέηντ
Μετάφραση: Δανάη Σταματοπούλου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Μυριανθόπουλος
Ερμηνεύουν:
Μαριάννα Τουμασάτου
Θύμιος Κούκιος
Σκηνικά: David Negrin
Κοστούμια: Νικόλ Παναγιώτου
Μουσική: Γιώργος Μυλωνάς
Φωτισμοί: Αργύρης Θέος
Βοηθός Σκηνοθέτη: Αναστασία Τζελέπη
Φωτογραφίες: Χρήστος Σιάτος
Artwork: Γιάννης Γεωργιάδης
Επικοινωνία και προβολή παράστασης: Νταίζη Λεμπέση | email daisylempesi@hotmail.gr |
***
Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου
στο Βεάκειο Θέατρο
Ώρα 21:00
Ηρακλέους 13
Πειραιάς, 18533
Τηλέφωνο: 2104226330
***
Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου
στο Κηποθέατρο Παπάγου.
Ώρα 21:00
Κορυτσάς [6η στάση Παπάγου]
Παπάγου 15669
Τηλέφωνο: 2132027185
***
Τιμές εισιτηρίων
12 ευρώ κανονικό, 10 ευρώ εκπτωτικό
Προπώληση εισιτηρίων :
Για την παράσταση στο Κηποθέατρο Παπάγου εισιτήρια προπωλούνται και στο Κατάστημα Δαναός καθώς και στο ταμείο του θεάτρου από τις 19:00 και μετά.
Πώληση «πόρτα» στο ταμείο του θεάτρου: 15 ευρώ κανονικό, 10 ευρώ εκπτωτικό (μαθητές, φοιτητές, άνεργοι ,πολύτεκνοι, Α.ΜΕ.Α. Σε κάθε περίπτωση, με την επίδειξη του σχετικού αποδεικτικού)
Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ
ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΓΑ
Είναι υποχρεωτική η επίδειξη του αντίστοιχου αποδεικτικού τόσο κατά την αγορά του εισιτηρίου όσο και κατά την είσοδο στον χώρο της παράστασης.
*
Θα διατίθεται έντυπο πρόγραμμα της παράστασης, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν εξ’ ολοκλήρου στα Ειδικά Δημοτικά Σχολεία Κοζάνης και Πτολεμαίδας.

ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ ΜΕ ΕΝΑ «ΚΛΙΚ»