Χάρη στη γάτα του βρήκε τον έρωτα της ζωής του, κι ας ταξίδευσε 4.000 χιλιόμετρα

Έχουμε σίγουρα ακούσει πολλές πρωτότυπες και συγκινητικές ιστορίες για το πώς γνωρίστηκε ένα ζευγάρι, πώς ερωτεύτηκε ή ακόμη και πώς παντρεύτηκε. Η συγκεκριμένη ιστορία όμως, δεν έχει προηγούμενο, μιας και είναι άκρως μοναδική και αρκετά περίεργη.

Ένας 28χρονος άνδρας από το Λονδίνο ταξίδεψε μέχρι το Σικάγο, μια διαδρομή περίπου 4.000 χιλιομέτρων, όταν μια 25χρονη του έκανε μια φιλοφρόνηση σε μια ομάδα στο Facebook για τη γάτα του.

 

 

Τα μέλη της συγκεκριμένης ομάδας είναι άτομα που έχουν αδυναμία στις γάτες ανεξαρτήτως αν και οι ίδιοι έχουν γάτα για συγκάτοικο. Ο Άνταμ και η Άννα λοιπόν μοιράστηκαν την κοινή τους αγάπη για τα αξιολάτρευτα αιλουροειδή και κάπως έτσι ξεκίνησε να αναπτύσσεται μεταξύ τους μια ιδιαίτερη σχέση.

Χαρακτηριστικά η Άννα δήλωσε: “Μόλις είχα γίνει μέλος της ομάδας και αμέσως παρατήρησα τον Άνταμ, έτσι του έκανα ένα σχόλιο για να του πω πόσο χαριτωμένος είναι εκείνος αλλά και η γάτα του”.

 

 

Μετά το σχόλιο της Άννας, ο Άνταμ έκανε την πρώτη κίνηση στέλνοντας ένα προσωπικό μήνυμα το οποίο ήταν και η πρώτη τους επικοινωνία ανακαλύπτοντας σταδιακά πως έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους, όπως τις ίδιες προτιμήσεις στη μουσική.

Το ζευγάρι, ύστερα από κάποιους μήνες επικοινωνίας μέσω μηνυμάτων και βίντεο κλήσεων, αποφάσισε πως έπρεπε να γίνει το μεγάλο βήμα της συνάντησης κι έτσι ο Άνταμ έκανε αυτό το ταξίδι για να βρεθεί για πρώτη φορά κοντά στην αγαπημένη του, αλλά και τη γάτα της!

Η Άννα δήλωσε πως σε καμία περίπτωση δεν φανταζόταν πως θα γνώριζε κάποιον μέσω μιας τυπικής ομάδας στο Facebook πόσω μάλλον πως θα κατέληγε σε μια σχέση εξ αποστάσεως!

Ωστόσο, πολλοί χρήστες της ίδιας σελίδας έμαθαν για την ιστορία του ζευγαριού και ελπίζουν πως ίσως κι εκείνοι κάποτε να έχουν μια παρόμοια εμπειρία.

Μένει να δούμε όμως αν και οι γάτες τους θα τα πάνε καλά μεταξύ τους.