Μια συναρπαστική βραδιά με την Αναστασία Έδεν στη «Σφίγγα»

Η ερμηνεύτρια Αναστασία Έδεν και ο σύνθετης Άρης Βλάχος παρουσιάζουν την νέα τους μουσική παράσταση με τον τίτλο «Δε φτάνει μόνο ν’ αγαπάς» στην «Σφίγγα Music Theater».
Το καλλιτεχνικό δίδυμο με την ορχήστρα τους θα μας οδηγήσουν σε μια συναρπαστική μουσική περιήγηση με καθηλωτικές ερμηνείες και απρόβλεπτες διασκευές, σε ένα πρόγραμμα πού ξεχειλίζει από δυναμισμό και συναίσθημα.

Η Αναστασία Έδεν και ο Άρης Βλάχος μάς λένε «Δε φτάνει μόνο ν’ αγαπάς», πρέπει να ξέρεις και να πας …σε μια μαγική και απολύτως συλλεκτική βραδιά βασισμένη στις κοινές τους μνήμες και αγάπες, στο τραγούδι αλλά και στην δισκογραφική τους συνεργασία.
Μία μοναδική μουσική παράσταση με ξεχωριστές ερμηνείες και διασκευές σε διαμάντια του ελληνικού ρεπερτορίου που όλοι αγαπάμε να τραγουδάμε.
Μια μαγική και απολύτως συλλεκτική βραδιά από δύο καλλιτέχνες με ξεχωριστή καλλιτεχνική χημεία βασισμένη στις κοινές τους μνήμες και αγάπες στο τραγούδι αλλά και στην δισκογραφική τους συνεργασία.
***
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
«Δε φτάνει μόνο ν’ αγαπάς»
Αναστασία Έδεν – Άρης Βλάχος
Καλλιτεχνική επιμέλεια – ενορχήστρωση: Άρης Βλάχος
Με Full Band
Πιάνο: Άρης Βλάχος
Ακορντεόν: Άννα Λάκη
Ηλεκτρικό μπάσο: Πέτρος Σταμέλος
Τύμπανα: Αλέξανδρος Γκινάλας
***
«Μουσική σκηνή Σφίγγα»
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
[Είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13]
Αθήνα 10678
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149 και 6987844845
sfigamusic@gmail.com
Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021
Ώρα προσέλευσης: 21.30
Ώρα έναρξης: 22.30
Γενική είσοδος: 10 ευρώ

 

*Για τη διεξαγωγή της παράστασης, εφαρμόζονται στον χώρο, τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την Covid-19, καθώς και το πρωτόκολλο, που απαιτεί είσοδο μόνο με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης.