17.3 C
Athens
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Πορτρέτα ηθοποιών στη Αθήνα από τον international photographer Γιάννη Κατσαρή

 

Ο international photographer Γιάννης Κατσαρής οργανώνει φωτογραφίσεις πορτρέτων για ηθοποιούς στην Αθήνα τον Οκτώβριο.

Ο Γιάννης Κατσαρής, φωτογράφος και σχεδιαστής φωτισμών με διεθνή καριέρα, εγκαινίασε στις αρχές του 2017 το Studio Katsaris στην έδρα του, το Λονδίνο. Το Studio Katsaris δημιουργήθηκε με κύριο άξονα τη φωτογράφιση ηθοποιών και καλλιτεχνών σε έναν χώρο όπου μπορεί να αναπτυχθεί ένας δημιουργικός διάλογος με τις καλύτερες φωτιστικές και στυλιστικές δυνατότητες. Τον Οκτώβριο, το Studio Katsaris μεταφέρεται για λίγες μέρες στην Αθήνα για να πραγματοποιήσει φωτογραφίσεις ηθοποιών και χορευτών με έδρα την Ελλάδα.

Τα πορτρέτα επικεντρώνονται στο καθιερωμένο πλέον εργαλείο προώθησης της δουλειάς ενός ηθοποιού, τη φωτογραφία headshot, ακολουθώντας τα International Casting Standards.

Τα headshots αποτελούν στοιχειώδες και απαραίτητο υλικό για την επικοινωνία με casting directors και σκηνοθέτες διεθνώς, διότι εξασφαλίζουν μια δυνατή πρώτη εντύπωση. Θεωρούνται η ακριβής και ταυτόχρονα διαφωτιστική απόδοση της φυσιογνωμίας ενός ηθοποιού και των πιθανών ρόλων στους οποίους ταιριάζει, δίνοντας την ευκαιρία για μια πρόσκληση σε ακρόαση ή κατευθύνοντας την επιλογή της εκάστοτε παραγωγής για ένα θεατρικό έργο, μια ταινία ή ένα διαφημιστικό.

Συνοδεύουν πάντα το βιογραφικό σημείωμα ενός ηθοποιού και είναι ιδανικά για χρήση σε προγράμματα παραστάσεων, on line portfolio, website, IMBD και social media.

Πληροφορίες

Για κρατήσεις και πληροφορίες, γράψτε:

e-mail: [email protected]

Mήνυμα στη σελίδα www.facebook.com/studiokatsaris/
Κλήση ή μήνυμα στο κινητό: 0044 78 2678 0838 (διαθέσιμο από whatsapp, viber κτλ.)

Οι φωτογραφίσεις θα λάβουν μέρος στην Αθήνα

Τρίτη 24 και Τετάρτη 25 Οκτωβρίου.

“konstantinoupoleos” akaNeverland
​Κωνσταντινουπόλεως 275, Κολωνός
(μετρό Σταθμός Λαρίσης ή μετρό Αττική, απέναντι από τη νέα πεζογέφυρα της πλατείας Αττικής)

Ειδική προσφορά για τις δύο μέρες στην Αθήνα:

Κόστος: €70

Φοιτητές: €50

Διάρκεια φωτογράφισης: 50’

Λήψεις: 100-200

Αριθμός τελικών πορτρέτων:

Δύο εικόνες σε υψηλή αναλυση (έγχρωμες και ασπρόμαυρες)

Online gallery με όλες τις εικόνες.

Βιογραφικό

Ο Γιάννης Κατσαρής είναι φωτογράφος και σχεδιαστής φωτισμών. Γεννήθηκε στην Αθήνα όπου σπούδασε Φωτογραφία στο Τ.Ε.Ι. Αθηνών. Το 2006 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Φωτοδημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο του Westminster ως υπότροφος του Ι.Κ.Υ. Από το 2010 συνεργάζεται σταθερά με το Theatre Lab Company και το Opera view στο Λονδίνο ως Σχεδιαστής Φωτισμών και Υπεύθυνος Οπτικού Υλικού.

Έχει σχεδιάσει φωτισμούς και video art για θέατρο και όπερα στην Αγγλία («Dancing with the Devil» στο Sadler’s Wells, «Medea» στο Riverside Studios, «Wolf Kisses» στο Old Red Lion, «The Medium» στο Grimeborn Opera Festival 2014 – Arcola Theatre, «The Bear» στο Proud Archivist κ.ά.), στην Ελλάδα («Μακμπέθ» στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, «Το γλυκό πουλί της Νιότης» στο θέατρο “Άλμα”, «Βυθός» και «Cuba Libre» στο “Αγγέλων Βήμα” κ.α.) και στο εξωτερικό («Αντιγόνη» στο Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Κύπρου, «Salome» στο Festival d’ Avignon – Γαλλία, «Bloοdy Sirens» στην Antwerp – Βέλγιο).

Η φωτογραφική του δουλεια έχει εκτεθεί σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις: IKON gallery (Birmingham), Printspace, The Bank Space, Proud Archivist, Reading Roomand The Hellenic Centre (London), Photosynkiria (Thessaloniki).

Ταυτόχρονα ως φωτογράφος με έδρα το Λονδίνο, συνεργάζεται με διεθνή περιοδικά, διαφημιστικά γραφεία και εταιρείες παραγωγής. Το 2017, συγκεράζοντας τη φωτογραφική του εμπειρία στη δημιουργία πορτρέτων με την τεχνογνωσία από τον χώρο των φωτισμών και του θεάτρου, εγκαινίασε το Studio Katsaris επικεντρώνοντας στη φωτογράφιση headshot ηθοποιών και καλλιτεχνών.

www.yianniskatsaris.co.uk

www.studiokatsaris.com

 

Σχετικά άρθρα

Κυνηγήστε μας

6,398ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε


Τελευταία άρθρα

- Advertisement -