17.3 C
Athens
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Νέες παραστάσεις στο θέατρο “Πόλη”

Η RED MOONLIGHT PRODUCTIONS θα φιλοξενηθεί στο θέατρο “Πόλη” του Δάνη Κατρανίδη, τη νέα σεζόν, με τις θεατρικές παραστάσεις “Ο Συλλέκτης” του John Fowles σε μετάφραση Μαριλένας Παναγιωτοπούλου και σκηνοθεσία Χρήστου Καρασαββίδη, “Camille Claudel Reversed” του Γιάννη Λασπιά σε σκηνοθεσία Πάνου Κούγια, καθώς και με τα θρυλικά “39 Σκαλοπάτια” του John Buchan, που είναι βασισμένο στην ομώνυμη ταινία του Άλφρεντ Χίτσκοκ, σε σκηνοθεσία Σπύρου Σπαντίδα.

ΠΟΛΗ θέατρο: Φωκαίας 4 και Αριστοτέλους 87, Πλ. Βικτωρίας (δίπλα στον ηλεκτρικό σταθμό)

Κρατήσεις: 211 18 28 900

Το ΠΟΛΗ θέατρο άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό στις 30 Νοεμβρίου 2012 στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας, στην πλατεία Βικτωρίας – δίπλα στον ηλεκτρικό σταθμό.
Η δημιουργία του είναι το προσωπικό όραμα του Δάνη Κατρανίδη και έχει έναν σκοπό: να στελεχωθεί από την ανερχόμενη νέα γενιά του θεάτρου η οποία όμως θα συμπορευτεί με την ήδη καταξιωμένη παλαιότερη.
Όπως ακριβώς σε μια Πόλη συνυπάρχουν, δρουν και επικοινωνούν άνθρωποι όλων των ηλικιών και κάθε γενιάς, έτσι και το ΠΟΛΗ θέατρο, έχει σκοπό να αντικατοπτρίσει αυτή τη συνύπαρξη, την επικοινωνία και την αλληλεπίδραση σε καλλιτεχνικό επίπεδο, στο κέντρο ακριβώς της Πόλης μας.
Φεστιβάλ νέων ομάδων, ήδη πετυχημένες παραστάσεις, καταξιωμένοι πρωταγωνιστές, ολόφρεσκα πρόσωπα, μουσικοί, καινούρια έργα, κλασικό ρεπερτόριο, κάνουν το ΠΟΛΗ θέατρο έναν πολυσυλλεκτικό χώρο.
Το ΠΟΛΗ θέατρο χωρίζεται σε δυο σκηνές (μεγάλη και μικρή ΠΟΛΗ)

http://www.politheatro.gr

Σχετικά άρθρα

Κυνηγήστε μας

6,398ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε


Τελευταία άρθρα

- Advertisement -