36.2 C
Athens
Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Το «Έαρ Βικτώρια» το Σεπτέμβριο ανοίγει τις πόρτες του στους ανθρώπους του θεάτρου

Προγραμματίζοντας τη νέα σεζόν, οι υπεύθυνοι του «Έαρ Βικτώρια» σκέφτηκαν να οργανώσουν, τον Σεπτέμβριο, στο θέατρό τους, μια μικρή γιορτή, με παραστάσεις Ελλήνων δημιουργών, δίνοντας παράλληλα το κίνητρο σε ανθρώπους που δεν έχουν βρει κάποια θεατρική στέγη, να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να έχουν την ευκαιρία, εφόσον διακριθούν, να ενταχθούν είτε στο «Έαρ Βικτώρια», είτε σε κάποιον άλλο χώρο της πόλης.

Όπως οι ίδιοι μας λένε:

“Αυτό το γεγονός αποτελεί για μας μια «πύλη» που ανοίγουμε στους ανθρώπους του θεάτρου, νέους και παλαιότερους, και οι οποίοι δυσκολεύονται να βρουν μια αξιοπρεπή θεατρική σκηνή, ώστε να αναδείξουν το ταλέντο τους. Ως εκ τούτου, συχνά, εξαιρετικές παραστάσεις ανεβαίνουν σε χώρους που δεν μπορούν να τις υποστηρίξουν επαρκώς ή, ακόμα χειρότερα, δεν τους δίνεται ποτέ η ευκαιρία να παρουσιαστούν στο κοινό.

Όλη αυτή η γιορτή θα αποκτήσει και μια κοινωνική προέκταση, καθώς δεν θα υπάρχει χρηματικό αντίτιμο για την παρακολούθηση των παραστάσεων, αλλά θα συγκεντρωθούν υλικά αγαθά που θα παραδοθούν στο Κέντρο Στήριξης της Οικογενείας και το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο (αμφότεροι φορείς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών), που, λόγω της οικονομικής συγκυρίας, αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο έργο που προσφέρουν.

Στόχος μας είναι η κίνηση αυτή να αγαπηθεί από τους θεατές και τους ανθρώπους του θεάτρου και να θεσμοθετηθεί ως καλλιτεχνικό γεγονός, λίγο πριν από την έναρξη της νέας θεατρικής σεζόν, και ως μια κίνηση αγάπης του θεατρικού κόσμου προς στον συνάνθρωπο που χρειάζεται την αλληλεγγύη μας (επιλέγοντας κάθε φορά κι ένα νέο φορέα που θα ενισχυθεί).

Εκτός αυτών, η ομάδα που διευθύνει το θέατρο, με επικεφαλής τον καλλιτεχνικό διευθυντή κ. Γιώργο Χριστοδούλου, εξετάζει προτάσεις για παραστάσεις ελληνικών έργων που θα ήθελαν να φιλοξενηθούν στον χώρο μας, ανεξαρτήτως της συμμετοχής τους ή μη στο θεατρικό φεστιβάλ του Σεπτεμβρίου.

H υποβολή των συμμετοχών για τη θεατρική γιορτή τον Σεπτέμβριο, που ξεκινάει από 24/07/2017 και τελειώνει 08/09/2017, γίνεται με αποστολή της πρότασής σας στο email [email protected] (με τη σχετική επισήμανση), το οποίο είναι στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία και διευκρίνιση (σημ. οι παραστάσεις μπορούν να είναι καινούργιες δουλειές ή σε επανάληψη)”.

 

Πρόσβαση:

Η θέση του «Έαρ Βικτώρια» στον χάρτη: https://goo.gl/maps/Y7xffRrMi5U2

Με λεωφορεία – τρόλεϊ:

α) Από Αχαρνών: τρόλεϊ 6 – λεωφορεία Β9 & Γ9 (στάση Αγ. Παντελεήμων).

β) Από 3ης Σεπτεμβρίου: λεωφορείο 054 (στάση Αγγελοπούλου).

γ) Από Πατησίων: τρόλεϊ 3, 5, 11 & 14 – λεωφορεία 608, 622 & Α8 (στάση Αγγελοπούλου).

Με τρένο (ΗΣΑΠ), στάση ‘Βικτώρια’ (απόσταση περίπου 10′ με τα πόδια).

Με αυτοκίνητο, ελεύθερο πάρκινγκ στους γύρω δρόμους.

Ακολουθήστε το Θέατρο Έαρ Βικτώρια:

Facebook: www.facebook.com/theatro.ear.victoria

Twitter: www.twitter.com/EarVictoria

Instagram: www.instagram.com/ear.victoria.theater

YouTube: www.goo.gl/nq26A3

Mixcloud: www.mixcloud.com/EarVictoria

  • Το λογότυπο του «Έαρ» Βικτώρια είναι από έργο του ζωγράφου Γιώργου Σταθόπουλου.

Σχετικά άρθρα

Κυνηγήστε μας

6,398ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε


Τελευταία άρθρα

- Advertisement -