Ξανά στη σκηνή του Ιλίσια Βολανάκης, η παράσταση sold out της περσινής σεζόν «Ένας Σκύλος που τον έλεγαν Φρίκη». Η ανατρεπτική ερωτική κωμωδία που αγαπήθηκε από το κοινό παίρνει παράταση μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου.
Η Μαρία Σολωμού και ο Δημήτρης Κουρούμπαλης ξαναζωντανεύουν το αιώνιο ζευγάρι που αγαπιέται μέχρι θανάτου και μισείται μέχρι έρωτος. Γιατί ο έρωτας δεν τελειώνει ποτέ ανάμεσα σ’ αυτούς που αγαπήθηκαν πολύ.
Η ερωτική κωμωδία «Ένας σκύλος που τον έλεγαν Φρίκη» περιγράφει τη δεύτερη ευκαιρία που δίνει η τύχη σ’ ένα ζευγάρι. Η Μαργαρίτα χωρίζει με το σύντροφό της ύστερα από χρόνια καβγάδων κι αποφασίζει να ζήσει μόνη της, βρίσκει δουλειά, χειραφετείται και μετακομίζει στο κέντρο. Στο διπλανό διαμέρισμα όμως την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη: ένας γκρινιάρης, εριστικός γείτονας που θέλει να τη διώξει και δεν είναι άλλος από τον πρώην της… (Δημήτρης Κουρούμπαλης)
Μια παράσταση αυστηρά απαραίτητη για όλους τους θεατρόφιλους!
Ταυτότητα παράστασης
Κείμενο: Δ. Κουρούμπαλης
Σκηνοθεσία: So7 (Φρόσω Κορρού, Δ. Κουρούμπαλης)
Σκηνικά: Άγγελος Μέντης
Μουσική: Κωστής Ξενόπουλος
Κίνηση: Φρόσω Κορρού
Φωτισμοί: Αλέκος Γιάνναρος
Κοστούμια: Δομινίκη Βασιαγέωργη
Παραγωγή Παναγιώτας Παρασκευοπούλου και Κωστή Ξενόπουλου
- Παίζουν η Μαρία Σολωμού και ο Δημήτρης Κουρούμπαλης
Επικοινωνία, τηλ.: 6945461542
Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων μέχρι 7 Ιανουαρίου
Παρασκευή: 21.15/ Σάββατο: 21.15/ Κυριακή 20.00
Διάρκεια παράστασης: 120’ (με διάλειμμα)
Τιμές εισιτηρίων: 16 € , 15€ , 13€ & 12€. Ισχύουν ειδικές τιμές.
Κρατήσεις viva: https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-ilisia-volanakis/enas-skylos-pou-ton-elegan-friki/
και Ταμείο Θεάτρου: τηλεφωνικές κρατήσεις (καθημερινά 10.00-22.00) -210 7223 010
Θέατρο Ιλίσια Βολανάκης
Παπαδιαμαντοπούλου 4 – Ιλίσια
Τηλ.: 210 7223010