Κάθε μέρα διακοπές όλο το καλοκαίρι «ταξιδεύοντας» με το θρυλικό Orient Express και το Τρένο στο Ρουφ…

Η δροσερή, καταπράσινη «Αποβάθρα» της Αμαξοστοιχίας-Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ σας υποδέχεται από την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 για μια απόδραση… χωρίς αποσκευές, με φόντο το θρυλικό Orient Express, τα ελαιόδεντρα και τις ανθισμένες πικροδάφνες.

Σας λείπουν τα ταξίδια; Δραπετεύστε σ’ έναν από τους πιο σπάνιους ανοιχτούς χώρους Τέχνης της καλοκαιρινής Αθήνας.

 

[Πατήστε “κλικ” επάνω στις φωτογραφίες για να τις δείτε μεγαλύτερες]

 

 

 

 

Η …μηχανοδηγός Τατιάνα Λύγαρη και η ομάδα της σας υπόσχονται πως και αυτό το καλοκαίρι μπορείτε να απολαύσετε διακοπές στην πόλη με μουσικές απ’ όλο τον κόσμο, dj sets, comfort food, υπέροχα cocktails, και… διάθεση ταξιδιάρικη!
Κι αν ψιλοβρέξει και φυσήξει, ομπρέλες, θερμάστρες και κουβερτούλες είναι στη διάθεσή σας για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τον ανοιχτό, φιλόξενο και καλλιτεχνικό χώρο της «Αποβάθρας» μέχρι… να μπει ο χειμώνας.
Και από αρχές Ιουλίου η παρέα θα μεγαλώσει. Στο υπαίθριο stage της Αποβάθρας, μουσικές παραστάσεις, stand up comedy, προβολές και καλλιτεχνικά δρώμενα θα σας ψυχαγωγήσουν και παρά τις αποστάσεις θα φέρουν χαμόγελα και τις καρδιές ακόμα πιο κοντά.

 

***

 

 

 

*Θα Πέσουν οι Μάσκες / Stand up Parody of Life

 

Ο stand up comedian Γιώργος Ριζόπουλος παρουσιάζει – αβασάνιστα και αβάδιστα – μια παρωδία της καθημερινής ζωής και φωτίζει με χιούμορ τα σκοτάδια της!

 

*Πέσto… με τραγούδια

 

Όλα τα λέμε με τραγούδια… Μουσικές του κόσμου και μια αγκαλιά τραγούδια νέα και παλιά, σύγχρονα και ρετρό, με υπέροχες φωνές, ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις, πολύ χιούμορ και θεατρικότητα στην υπαίθρια Αποβάθρα του Τρένου του κόσμου με την Αθηνά Ρούτση και τον Λάμπρο Παπαγεωργίου στο τραγούδι και τα κρουστά, την Άλκηστη Ραυτοπούλου στα πλήκτρα και τις ενορχηστρώσεις και τον Φώτη Μυλωνά στα πνευστά, την κιθάρα και το μαντολίνο.

 

***

 

Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα.

 

***

 

Καθημερινά 7:30 μ.μ. έως αργά (εκτός Δευτέρας)
Κρασί 3,5 ευρώ / Ποτό 6 ευρώ / Φαγητό από 4 ευρώ

 

***

 

 

 

 

«Αμαξοστοιχία – Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ»

Τηλέφωνο: 210- 923.70.76
Open – Air Bar και Restaurant «Αποβάθρα»
Σιδηροδρομικός και Προαστιακός Σταθμός Ρουφ
Επί της Λεωφόρου Κωνσταντινουπόλεως
10’ με τα πόδια από το Μετρό «Κεραμεικός»