Θωμάς Δασκαλάκης. Το «Τρίτο κουδούνι» στην Παλαιά Επίδαυρο με κορυφαίες του φωτογραφίες

Την Κυριακή 9 Αυγούστου 2026 ολοκληρώνεται η έκθεση «Τρίτο κουδούνι» με κορυφαίες φωτογραφίες του Θωμά Δασκαλάκη.

Η υπαίθρια έκθεση ξεκίνησε την Παρασκευή 17 Ιουλίου στον χώρο του Αγροτουρισμού, στο Λιμάνι της Παλαιάς Επιδαύρου.

Ο Θωμάς Δασκαλάκης με τα μοναδικά του «κλικ» μάς θυμίζει εξαιρετικές στιγμές από τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Παράλληλα ρίχνει φως σε πρόσωπα και γεγονότα που μάς χάρισαν συγκίνηση στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, στη Μικρή Επίδαυρο και στην αγαπημένη «Πειραιώς 260».

Η έκθεση με τον τίτλο «Τρίτο κουδούνι» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2025 στην περίμετρο του Μεγάρου Μουσικής.

15 μεγάλων διαστάσεων φωτογραφίες από σπουδαίες θεατρικές, μουσικές και χορευτικές παραστάσεις μεταμορφώνουν τον δημόσιο χώρο σε μια μοναδική γιορτή των παραστατικών τεχνών.

Είναι μια έκθεση που αξίζει να δούμε μιας και τα «κλικ» του Δασκαλάκη ξεφεύγουν από τον χώρο του τρέχοντος φωτορεπορτάζ και εντάσσονται πλέον στον χώρο των καλών τεχνών.

Μια έκθεση που ευχόμαστε να γίνει ένα πλούσιο και σπάνιο λεύκωμα που – αφού φιλοξενηθεί σε κάποιο μεγάλο μουσείο – στη συνέχεια να πάρει τη θέση που του αξίζει σε κάθε βιβλιοθήκη, μιας και αποτυπώνει με τρόπο μοναδικό την ιστορία του Φεστιβάλ.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

«Τρίτο κουδούνι»
Θωμάς Δασκαλάκης
Λιμάνι Παλαιάς Επιδαύρου
Παρασκευή 17 Ιουλίου – Κυριακή 9 Αυγούστου 2026
Ελεύθερη είσοδος
Ανοιχτά όλο το 24ωρο

Σχετικά άρθρα

Κυνηγήστε μας

6,398ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε


Τελευταία άρθρα

- Advertisement -