14 C
Athens
Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2024

Σεμινάρια περσικής κουζίνας

Το Ιράν είναι μια ζωντανή παλέτα από χρώματα, γεύσεις, αρώματα και εντυπώσεις! Σε αυτή την αχανή χώρα, το απλό καθημερινό γεύμα, είναι μια γιορτή που εκφράζει την αρμονία, τη φροντίδα και την αγάπη.

Ο Σύλλογος “Φίλοι της Περσικής Γλώσσας και του Πολιτισμού του Φαρσόφωνου Κόσμου”, σε συνεργασία με το περσικό εστιατόριο Pars (Παλαιολόγου 15, Χαλάνδρι), διοργανώνει τον Νοέμβριο τρία σεμινάρια περσικής κουζίνας τα οποία απευθύνονται σε όλους τους λάτρεις μιας από τις πιο εύγευστες και παραδοσιακές κουζίνες στον κόσμο.

Στο πρώτο σεμινάριο, το οποίο οργανώνεται την 1η Νοεμβρίου, ημέρα Τετάρτη, στις 18.00 μ.μ., θα μάθετε πώς παρασκευάζεται το παραδοσιακό περσικό κεμπάμπ και το πιλάφι με σαφράν.
Το δεύτερο, στις 8 Νοεμβρίου την ίδια ώρα, θα είναι αφιερωμένο στην παραδοσιακή συνταγή φεσεντζούν (μαγειρευτό φαγητό με ρόδι και σάλτσα με καρύδια).
Τέλος, στο τρίτο σεμινάριο, στις 15 του ίδιου μήνα την ίδια ώρα, θα μάθετε πώς να παρασκευάζετε δύο ορεκτικά, το “μιρζά γκασεμί” με καπνιστή μελιτζάνα και το “κασκέ μπαντεμτζάν” με γιαούρτι και μελιτζάνα.

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων θα μάθετε βήμα βήμα, υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένου και με πολυετή εμπειρία σεφ, όλα τα μυστικά της παρασκευής τριών (3) βασικών πιάτων της περσικής κουζίνας.

Το κόστος κάθε σεμιναρίου ανέρχεται στο ποσό των 50 ευρώ.
Αν επιλέξετε να παρακολουθήσετε δύο σεμινάρια, το κόστος ανέρχεται στα 90 ευρώ ενώ αν επιλέξετε να παρακολουθήσετε και τα τρία σεμινάρια το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 120 ευρώ.

Σε όσους συμμετάσχουν στα σεμινάρια θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο email του Συλλόγου  [email protected] δίνοντας, εκτός από το ονοματεπώνυμό σας, και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Σχετικά άρθρα

Κυνηγήστε μας

6,398ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε


Τελευταία άρθρα

- Advertisement -