30.5 C
Athens
Τρίτη 21 Ιουλίου 2026

«Αυτό το κοριτσάκι ήμουν εγώ»: Η Κάμαλα Χάρις περπατάει δίπλα στη σκιά της Ruby Bridges

Η προφητική εικόνα που είχε γίνει viral 4 χρόνια πριν

Κάμαλα Χάρις: Η προφητική εικόνα να περπατά δίπλα στη σκιά της Ruby Bridges © Instagram

H πρώτη γυναίκα Αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, η πρώτη Αφροαμερικανίδα και η πρώτη Ινδοαμερικανή Αντιπρόεδρος, η Καμάλα Χάρις, παίρνει τη θέση του Τζο Μπάιντεν στην προεκλογική κούρσα για τον Λευκό Οίκο, ενώ ανεπίσημα έχει λάβει ήδη «ψήφο εμπιστοσύνης από τους παλαιούς» των Δημοκρατικών», όπως ο Μπιλ Κλίντον και ο Μπαράκ Ομπάμα.

Μια εικόνα της υποψήφιας προέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις – να περπατά δίπλα στη σκιά της εμβληματικής μορφής των πολιτικών δικαιωμάτων, της μικρής Ruby Bridges, είχε ήδη γίνει viral μετά τις αμερικανικές εκλογές του 2020 και παρουσίαζε ήδη από τότε το θάρρος και τη μαχηρικότητά της.

Ο Gordon Jones είναι ο εγκέφαλος πίσω από την εικονογράφηση αυτή με τίτλο «Αυτό το μικρό κορίτσι ήμουν εγώ» και πρωταγωνιστές την Κάμαλα Χάρις και την Ruby Bridges. Συνεργάστηκε με την καλλιτέχνιδα Bria Goeller για να ολοκληρώσει το όραμά του.

«Θέλαμε να προσθέσουμε ένα μικρό στίγμα επειδή είναι μια διαφορετική εποχή. Και θέλαμε να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους», δήλωσε o οραματιστής της εικόνας.

Ο Jones το δημοσίευσε στον ιστότοπό του Good Trubble, μια εταιρεία πολιτικού σατιρικού σχεδιασμού, εβδομάδες πριν από τις εκλογές του 2020.

«Θέλω πάντα να γεφυρώνω το χάσμα μεταξύ εμάς και αυτών», δήλωσε. «Ότι μπορούν με κάποιον τρόπο να σκάψουν βαθιά και να βρουν κάτι που μπορεί να αγγίξει τη συνείδηση των ανθρώπων».

Σχετικά άρθρα

Κυνηγήστε μας

6,398ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε


Τελευταία άρθρα

- Advertisement -