23.3 C
Athens
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

“Κονσέρτο για μια φωνή” γεννημένη ανεκτίμητη

Σε κάθε συναυλία της η μουσική της προσωπικότητα φωτίζεται αργά αργά και μας αποκαλύπτει το αγνό πάθος που την εμψυχώνει. Σε κάθε συναυλία της οι στιγμές είναι ανεκτίμητες και μας καθηλώνουν. Είναι η τραγουδίστρια που προσελκύει τις διορατικές καρδιές. Φωνή υπέροχη, γεμάτη ψυχή. Στο λαμπερό της ήχο οφείλουμε να σταματήσουμε. Αυτή τη φορά ας σταματήσουμε στο Μουσικό Προαύλιο του θεάτρου Badminton, στον κύκλο “Προσωπικές Διαδρομές”,  όπου εμφανίζεται την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012, και ώρα 21.00,  η αγαπημένη,  η γεννημένη αριστοκράτισσα του τραγουδιού Καλλιόπη Βέττα. Η τραγουδίστρια με την ευαίσθητη φωνή και την αέρινη παρουσία παρουσιάζει την εμπνευσμένη δουλειά της “Κονσέρτο για μια φωνή”.

Από το 1997, που κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός της δίσκος με τίτλο «Στη χώρα των Ασμάτων», έως και σήμερα η Καλλιόπη Βέττα παραμένει μια ξεχωριστή περίπτωση στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού. Προικισμένη με  φωνή ευγενική, ζεστή, εκφραστική, ατόφια σε συναίσθημα, η Καλλιόπη έρχεται στο Μουσικό Προαύλιο για το δικό της ανθολόγιο. Έρχεται για να κάνει flash back στη διαδρομή της. Η πορεία της είναι πλημμυρισμένη με τραγούδια όπως «Στο Λιβυκό», «Η ζωή είναι ωραία», «Νυχτερινό παζάρι στο Μαρακές», «Το τραγούδι στον αέρα», «Με της καρδιάς σου το μετρό», «Κονσέρτο για μιά φωνή», «Λέω να φύγω», «Το ρόδι» και άλλα αξιοσημείωτα.
Μια πορεία που έχει βασικό συνοδοιπόρο το συνθέτη και ενορχηστρωτή Γιάννη Κ. Ιωάννου, σε τραγούδια του οποίου βασίζεται και το πρόσφατο άλμπουμ της με τίτλο «Ξαφνική Βροχή», που κυκλοφόρησε το 2011.
Η Καλλιόπη Βέττα έχει επίσης συνεργαστεί με το Γάλλο παραγωγό Philippe Eidel, τη Lorenna Mc Kennit, τον Nikola Piovanni, τον Μίκη Θεοδωράκη και άλλους αξιόλογους δημιουργούς. Πολλά τραγούδια της έχουν συμπεριληφθεί σε διεθνείς συλλογές.

Πληροφορίες

Θέατρο Badminton
Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012, ώρα 21.00
Είσοδος €15. Φοιτητικά €10. Γκρουπ 15 ατόμων και άνω €10.

Σχετικά άρθρα

Κυνηγήστε μας

6,398ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε


Τελευταία άρθρα

- Advertisement -