23.3 C
Athens
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Η “Συμμορία του Ήλιου” δρα στα Άνω Πετράλωνα

Ένας νέος πυρήνας τέχνης γεννήθηκε στην οδό Δημοφώντος 134 – 136 στα Άνω Πετράλωνα. Η “Συμμορία του Ήλιου”, μια συμμορία χαράς και δημιουργίας, γεμάτη αισιοδοξία, μας συστήνεται από το φετινό Σεπτέμβρη. Η γλυκιά και θερμή αυτή Συμμορία, που είναι ζήτημα χρόνου να μας γίνει αγαπημένη συνήθεια,  ετοιμάζει καλλιτεχνικές δράσεις και εκρήξεις φωτός που θα απελευθερώσουν τους κρυμμένους εαυτούς μας μέσα από παιχνίδια με την Τέχνη.

Τμήματα θεάτρου, ζωγραφικής, πρωτόγονης έκφρασης – χορού, φωτογραφίας, video art και σεμινάρια από εξειδικευμένους επαγγελματίες ξεκινούν από τις 24 Σεπτέμβρη σε έναν καλοφτιαγμένο, πολύχρωμο χώρο ακριβώς κάτω από την πλατεία Μερκούρη, πολύ κοντά στο σταθμό του τρένου των Πετραλώνων.
Η “Συμμορία του Ήλιου” αναζητά νέα μέλη όλων των ηλικιών και υπόσχεται ένα πολύχρωμο ταξίδι στην Τέχνη με εισιτήριο που να μη στερεί από κανέναν τη συμμετοχή του. Χαμηλές τιμές και ειδικά πρωινά τμήματα για ανέργους με εξαιρετικά χαμηλό κόστος ανά συνάντηση.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.symmoriatouiliou.gr, στο τηλέφωνο 6974828873 και στο χώρο της Συμμορίας, Δημοφώντος 134 -136, Άνω Πετράλωνα (18.30 – 20.30 κάθε απόγευμα).

Σχετικά άρθρα

Κυνηγήστε μας

6,398ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε


Τελευταία άρθρα

- Advertisement -