Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα δέχονται μόνο εμβολιασμένους

25

Ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε – μέσω ανακοίνωσης – πως δικαίωμα εισόδου στο «Καραϊσκάκης» τη νέα σεζόν θα έχουν οι πλήρως εμβολιασμένοι καθώς και όσοι νόσησαν το τελευταίο εξάμηνο και έχουν αρνητικό τεστ 14 ημέρες πριν την είσοδο στο γήπεδο.
Επίσης από τους «ερυθρόλευκους» έγινε γνωστό ότι: «Όλοι στην ομάδα μας, ποδοσφαιριστές, προπονητές, αθλητικό και διοικητικό προσωπικό, ιατρικό τιμ, εμβολιαστήκαμε με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson».
***
Από την πλευρά του Παναθηναϊκού ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας Νικόλας Βασιλαράς, σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ σημείωσε πως «η είσοδος θα αφορά μόνο εμβολιασμένους φιλάθλους και ήδη προετοιμαζόμαστε στη νέα πραγματικότητα τόσο σε ότι αφορά τα διαρκείας που θα τεθούν προς διάθεση για τον κόσμο μας όσο και για τα εισιτήρια».
***
Αντιθέτως ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος της φαρμακευτικής εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ, δήλωσε: «Το να έχουν πιο εύκολη πρόσβαση οι εμβολιασμένοι είναι απόλυτα λογικό. Το να πρέπει να είσαι η εμβολιασμένους ή να επιδείξεις αρνητικό τεστ για να μπεις κάπου επίσης λογικό. Το να απαγορεύεται η είσοδος οπουδήποτε στους μη εμβολιασμένους είναι φασισμός και δεν θα περάσει έτσι».
Θυμίζουμε ότι ο κ. Γιαννακόπουλος είχε γράψει στο ίνσταγκραμ ότι ο λόγος που δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί είναι πως δεν θέλει να αλλοιωθεί το DNA του.