Οι Million Ear στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων

23

 

Οι Million Ear φέρνουν το ιδιαίτερο “avant-garde rap” μουσικό τους κράμα για πρώτη φορά στο ΚΕΤ σε μια οικεία χαμηλών τόνων συναυλία.

Οι Million Ear είναι ένα τρίο με έδρα το Rotterdam που μπλέκει rap, rock και jazz με avant-garde και noise στοιχεία σε ένα, διαρκώς εναλλασσόμενο, αυτοσχεδιαστικό μουσικό σκηνικό. Η μπάντα αντλεί έμπνευση από καλλιτέχνες που έχουν τοποθετήσει πολιτικούς και φιλοσοφικούς στίχους πάνω σε ζωντανή μουσική. Κάποιες από τις επιρροές τους είναι οι Gil Scott Heron, One Day as a Lion, The Robert Glasper Experiment και οι Clipping, ωστόσο πάντα προστίθεται το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού όπου το μουσικό τοπίο εναλλάσσεται με βάση τους στίχους. Σαν αποτέλεσμα οι εμφανίσεις τους δεν είναι ποτέ ίδιες μεταξύ τους.

Η μπάντα συναντήθηκε το 2016 κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο Rotterdam και αποτελείται από τον Rok Zalokar σε πολλαπλούς ρόλους στα πλήκτρα, με εκλεκτικό και περιπετειώδες παίξιμο βασισμένο σε ένα μεγάλο εύρος ιδιωμάτων, τον Φίλιππο Γκλίναβο σε χρέη κυρίως στιχουργού και φωνητικών αλλά παρέχοντας επίσης το ετερογενές κράμα επιρροών του στην κιθάρα, και τον Urvin Doornkamp που είναι η ραχοκοκαλιά της μπάντας παίζοντας τύμπανα και παρέχοντας από σταθερά grooves μέχρι “gospel chops” και οτιδήποτε στο ενδιάμεσο.

Πληροφορίες

Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
Κύπρου 91Α και Σικίνου 35Α
11361 Κυψέλη, Αθήνα
213.00.40.496 & 69.45.34.84.45
ΠΡΟΣΒΑΣΗ με αυτοκίνητο: εύκολο παρκάρισμα | με λεωφορείο (στάση Καλλιφρονά): 054, 608, 622, Α8, Β8 | με τρόλεϊ (στάση Καλλιφρονά): 3, 5, 11, 13, 14 | (στάση Πλατεία Κυψέλης): 2, 4 | με ΗΣΑΠ: Άγιος Νικόλαος (15 λεπτά με τα πόδια)

  • Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 | 21:00 | 6 €

https://polychorosket.gr
https://www.facebook.com/tvcontrolcenter/
https://twitter.com/TVControlCenter
https://www.instagram.com/TVControlCenter/
https://www.flickr.com/photos/polychorosket/albums

Το γαλλικό συνδικάτο SYNDEAC (Συνδικάτο των Καλλιτεχνικών και Πολιτισμικών Εταιρειών) υποστηρίζει το πρόγραμμα του ΚΕΤ για τη σεζόν 2018-19.
https://www.syndeac.org/