Οι απίθανες περιπέτειες του Πινόκιο στην Παραμυθοχώρα

Κάθε Σάββατο μπορούμε να απολαύσουμε τις περιπέτειες μιας ξύλινης μαριονέτας που ονειρεύεται να γίνει πραγματικό αγόρι. Είναι «Οι απίθανες περιπέτειες του Πινόκιο» στην «Παραμυθοχώρα». Μια κουκλοθεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια από την Κουκλοθεατρική Ομάδα «Κιβωτός Μύθων».
Ο Μάστρο Τζεπέτο κατασκευάζει μια υπέροχη ξύλινη μαριονέτα, τόσο τέλεια που θυμίζει πραγματικό αγόρι και την ονομάζει Πινόκιο… όμως ο Πινόκιο δεν είναι όπως οι άλλες μαριονέτες. Μιλάει. Και ονειρεύεται. Και θέλει να γίνει πραγματικό αγόρι… Θα τα καταφέρει;
Κατεργάρης και ανυπάκουος, ο Πινόκιο, προσπαθώντας να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του, συναντά πολύχρωμους φίλους, τη Νεράιδα με τα γαλάζια μαλλιά και τον Γρύλο.
Συναντά όμως και εχθρούς. Παλεύει με τους πειρασμούς και τα ελαττώματά του, παθαίνει γαϊδουροπυρετό, σπάει πολλές φορές το ξύλινο …ξερό κεφάλι του και τελικά μαθαίνει για την αγάπη, την αξία της οικογένειας και τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος.
***
Η Μαρία και η Σπυριδούλα Παπαγεωργίου μεταμορφώνουν τη σκηνή του Θεάτρου 104 και ετοιμάζονται να υποδεχτούν τον πολυαγαπημένο ήρωα των παιδιών.
Με εντυπωσιακές κούκλες ανθρωπίνων διαστάσεων, κούκλες άμεσης κίνησης, γαντόκουκλες, μαριονέτες, επίπεδες κούκλες, και γιγαντόκουκλες, σχήματα και χρώματα αποκαλύπτονται μέσα από μαγικά κουτιά που δημιουργούν ένα ονειρικό σκηνικό χώρο βασισμένο στο υπέροχο παραμύθι του Κάρλο Γκολόντι.
Ηθοποιοί και κούκλες συνυπάρχουν αρμονικά δημιουργώντας μία παραμυθένια ατμόσφαιρα σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια.

***

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

«Οι απίθανες περιπέτειες του Πινόκιο»

Από την Παραμυθοχώρα
Κουκλοθεατρική Ομάδα
Κιβωτός Μύθων
Σχεδιασμός κούκλας-κουστουμιών -σκηνικών-σκηνοθεσία-ερμηνεία-καλλιτεχνική επιμέλεια: Μαρία Παπαγεωργίου και Σπυριδούλα Παπαγεωργίου
Μουσική: Γ. Βέττος, Α. Βέργης, Π. Κολέντζης
Φιλική συμμετοχή Encardia
Χορογραφίες: Δήμητρα Κρητικίδη
Παίζουν: Μαρία και Σπυριδούλα Παπαγεωργίου

Για παιδιά και γονείς …από 3 ετών και πάνω
***
Κάθε Σάββατο στις 11 π.μ.
Μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου 2021
Καθημερινές για σχολεία
Στο «Θέατρο 104»
Ευμολπιδών 41, Γκάζι
Μετρό σταθμός «Κεραμεικός»
Κάθε Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ
Απαραίτητη η κράτηση θέσης
Πληροφορίες στα τηλέφωνα:
Σταθερό: 210-921.63.46, Κινητό: 6936-655.925 και κινητό: 6936-655.927
Η προπώληση εισιτηρίων για τις παραστάσεις και τις εκδηλώσεις της Παραμυθοχώρας μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά με κατάθεση σε λογαριασμό.
Περισσότερα στην ιστοσελίδα: paramithohora.gr

ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ ΜΕ ΕΝΑ «ΚΛΙΚ»

***
Η Παραμυθοχώρα με κύριο μέλημά της πάντα την ασφάλεια των θεατών της τηρεί αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας που προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία. Η είσοδος επιτρέπεται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή ανοσίας. Τα παιδιά από τεσσάρων (4) έως και έντεκα (11) ετών, δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) και τα παιδιά έως και δεκαεπτά (17) ετών βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορωνοϊό COVID-19 (PCR ή rapid test). Tα παιδιά κάτω των τεσσάρων (4) ετών για την είσοδο τους δεν υποχρεούνται να έχουν βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου COVID-19.