31.4 C
Athens
Τετάρτη 19 Αυγούστου 2026
Αρχική Θέατρο «Ο Βαφτιστικός»: Η αγαπημένη ελληνική οπερέτα επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

«Ο Βαφτιστικός»: Η αγαπημένη ελληνική οπερέτα επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Διαχρονική, σύγχρονη, πολυπρόσωπη και αστεία, η αγαπημένη στο ελληνικό κοινό οπερέτα του Θεόφραστου Σακελλαρίδη έρχεται για 4 μόνο παραστάσεις.

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει τον “Βαφτιστικό” τον προσεχή Σεπτέμβριο και μόνο για 4 παραστάσεις (12-15/9) σε μουσική διεύθυνση Γιώργου Γαλάνη και σκηνοθεσία-δραματουργική επεξεργασία Σοφίας Καψούρου, φέρνοντας το μέτωπο του πολέμου στην καρδιά του κοινού. Εκεί που δίνονται οι καθημερινές, ατελείωτες, ερωτικές, αναμάρτητες μάχες. Εκεί που ένας χτύπος γλυκός χτυπάει.

Η δημοφιλής στο ελληνικό κοινό οπερέτα του Θεόφραστου Σακελλαρίδη ζωντανεύει υπό τους ήχους της Ελληνικής Συμφωνιέτας (Sinfonietta Hellenica) και μας προσκαλεί να τραγουδήσουμε μαζί με την 23μελή ορχήστρα τα τραγούδια που λατρέψαμε, τα τραγούδια που μας κάνουν ευτυχισμένους.

 

Ο Βαφτιστικός

 

Ερμηνεύουν: Λυδία Ζερβάνου (Βιβίκα), Δημοσθένης Χρ. Σταυριανός (Ζαχαρούλης), Φίλιππος Μοδινός (Χαρμίδης), Ελένη Δάβου (Κική), Νικόλας Καραγκιαούρης (Συνταγματάρχης), Τάσος Θεοφιλάτος (Κορτάσης), Γιάννης Βρυζάκης (Μίμης), Γαρυφαλιά Μαρίνη (Μαγείρισσα), Ναταλία Ρουτσολιά, Γαρυφαλιά Μαρίνη, Πένυ Βισβάρδη (Τσιγγάνες), Θανάσης Σαντατσόγλου (Τσιγγάνος).

Προπώληση εισιτηρίων (Διακεκριμένη ζώνη: 30€ | Α Ζώνη: 25€ | Β Ζώνη: 20€ | Γ Ζώνη: 15€) μέσω more.com 

Ηρώων Πολυτεχνείου & Βασ. Γεωργίου