Μίλτος Πασχαλίδης. Η συναυλία από το «Θέατρο των Βράχων» on demand

Οι συναυλίες του Μίλτου Πασχαλίδη στο Φεστιβάλ «Στην Σκιά Των Βράχων» ήταν πάντα soldout και έχουν μείνει αξέχαστες για το δυναμισμό, τις εκπλήξεις αλλά και τη μοναδική ατμόσφαιρά που είχε δημιουργήσει η επικοινωνία του τραγουδιστή με το κοινό.
Η συναυλία του 2018 από το «Θέατρο των Βράχων» είναι τώρα διαθέσιμη σε streaming on demand.
Όπως διαβάζουμε στο δελτίο Τύπου: «Στις 22 Ιουνίου του 2018, η βραδιά τα είχε όλα αυτά στο μέγιστο βαθμό. Ο Μίλτος σε εξαιρετική διάθεση και φόρμα τραγούδησε κομμάτια από όλους του δίσκους της 25χρονης πορείας του, από τα πρώτα του βήματα με τους Χαΐνηδες ως «Τα Τραγούδια Που Ζουν Λαθραία», που είχαν κυκλοφορήσει λίγους μήνες πριν. Με μεγάλη συγκίνηση απέτισε φόρο τιμής σε αγαπημένους του δημιουργούς, στον Άλκη Αλκαίο, τον Θάνο Μικρούτσικο αλλά και τον Τζίμη Πανούση. Παράλληλα το κοινό, που είχε πλημμυρήσει το επιβλητικό Θέατρο Βράχων, τραγουδούσε μαζί του, γελούσε και συγκινούνταν, αποτελώντας πολύτιμο συμπρωταγωνιστή μιας πραγματικά σπάνιας συναυλίας.

Η βραδιά καταγράφηκε με έμπνευση και ταλέντο από τις κάμερες του Γιάννη Μαργετουσάκη και των συνεργατών του και είναι διαθέσιμη να την παρακολουθήσουν όσοι την έχασαν, αλλά και όσοι θέλουν να την ξαναζήσουν».

***

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ο Μίλτος Πασχαλίδης
«Στην Σκιά Των Βράχων»
Παίζουν οι:
Θύμιος Παπαδόπουλος – πνευστά. Πάρις Περυσινάκης – λύρα, μαντολίνο. Δημήτρης Σινογιάννης – ηλεκτρική κιθάρα. Νίκη Γράνα – πιάνο, ακορντεόν, τραγούδι. Δημήτρης Μουτάφης – μπάσο, τραγούδι. Ηλίας Δουμάνης – τύμπανα.
Ηχοληψία: Πασχάλης Κολέντσης, Ηλίας Καρούμπαλης. Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης. Βιντεοσκόπηση: Γιάννης Μαργετουσάκης, Kiss The Frog.
Παραγωγή: Σταμάτης Στεβής, Stray Music.

***

Εισιτήριο 8 ευρώ

ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ ΜΕ ΕΝΑ «ΚΛΙΚ»