21.9 C
Athens
Τρίτη 17 Μαΐου 2022
 

A – Mask: Από την Αιγιάλη σε όλη την Ελλάδα μάσκες προστασίας με λογότυπο της επιλογής σας

Σύμφωνα με την επιστημονική επιτροπή η οποία διαχειρίζεται την αντιμετώπιση της πανδημίας πρέπει να βάλουμε φρένο στη μετάδοση του κορονοϊού και με τη «χρήση μάσκας σε περιοχές όπου υπάρχει υψηλός συγχρωτισμός. Παραδείγματος χάριν, κλειστούς χώρους, όπως τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και άλλα».
Συγκεκριμένα τονίστηκε: «Όταν όταν κάποιος χρησιμοποιεί τέτοιες μάσκες, θα πρέπει να καλύπτει πλήρως το πρόσωπο, δηλαδή τη μύτη και το στόμα. Να πλένει πάρα πολύ συχνά τα χέρια του με σαπούνι και νερό ή αλκοολούχο αντισηπτικό, πριν βάλει τη μάσκα ή όταν την αφαιρέσει. Να την αφαιρεί με συγκεκριμένο τρόπο, ώστε να μην αγγίζει τηn μπροστινή επιφάνεια της μάσκας η οποία μολύνεται πολύ εύκολα».

Επίσης επισημάνθηκε ότι:

«Εάν η μάσκα είναι μίας χρήσης, πρέπει να την απορρίπτουμε με ασφαλή τρόπο. Εάν η μάσκα είναι επαναχρησιμοποιούμενη, να την πλένουμε όσο πιο συχνά μπορούμε με το σύνηθες απορρυπαντικό σε 60 βαθμούς Κελσίου».

Υπογραμμίστηκε πως:

«Η αίσθηση ασφάλειας την οποία μας παρέχει η μάσκα δεν πρέπει να μας αποτρέπει από τα πιο σημαντικά μέτρα, που είναι η υγιεινή των χεριών, η διατήρηση της απόστασης και η αποφυγή του συνωστισμού».

Ενώ τέλος έγινε σαφές ότι:

«Τσουχτερό πρόστιμο 150 ευρώ θα επιβάλλεται σε όσους δεν φορούν προστατευτική μάσκα, όπου αυτό επιβάλλεται από τους κανόνες που τέθηκαν για τη σταδιακή χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν λόγω του ιού».

***

Ακολουθώντας πίστα τις οδηγίες προφύλαξης, τις συστάσεις των ειδικών επιστημόνων και τις απαιτούμενες προδιαγραφές, η εταιρεία AMASK με έδρα την Αιγιάλη της Αμοργού, προχώρησε στην κατασκευή μασκών προστασίας.

***

Καθώς η μάσκα προστασίας πλέον γίνεται μέρος της καθημερινότητάς μας και κομμάτι της επαγγελματικής ένδυσης για πολλούς επιχειρηματίες / εργαζομένους, η AMASK καινοτομεί και μας δίνει τη δυνατότητα να κεντήσουμε τις μάσκες μας με την επωνυμία μας, συνδυάζοντας έτσι την προστασία και την ενιαία προβολή της επιχείρησής μας.
Για να το εξασφαλίσουμε αυτό δεν έχουμε παρά να δώσουμε το λογότυπο της εταιρείας, το σχέδιο ή κείμενο που επιθυμούμε και η AMASK θα το κεντήσει στις μάσκες που θα παραγγείλουμε.

Με εφάπαξ κόστος που κυμαίνεται από 25 έως 35 ευρώ (ανάλογα με την πολυπλοκότητα του σχεδίου), η AMASK αναλαμβάνει να δημιουργήσει στο εξειδικευμένο πρόγραμμά της το λογότυπο, το οποίο στη συνέχεια θα κεντάται σε κάθε μάσκα με επιπλέον κόστος 1 ευρώ ανά μάσκα.

Οι Amask αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα.

 

***

 

Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα χρήσης των υπαρχουσών γραμματοσειρών του προγράμματος κεντήματος, κατά την οποία δεν θα υπάρχει επιβάρυνση έτσι ώστε το εφάπαξ κόστος δημιουργίας του κεντητού λογότυπου, και το κόστος κεντήματος σε κάθε μάσκα να παραμένει στο 1 ευρώ ανά μάσκα.

***

Προστασία και Στυλ

Οι A-Masks είναι κομψές και επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες κατά της ρύπανσης της ατμόσφαιρας που μπορούν να πλυθούν καθώς είναι και οικολογικές.

ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: Για την ατμοσφαιρική ρύπανση, την αιθαλομίχλη, τη σκόνη και την προστασία από τα σταγονίδια αναπνοής τρίτων.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Οι μάσκες αυτές είναι επαναχρησιμοποιούμενες, πλενόμενες και κατασκευασμένες από οικολογικά υλικά υψηλής ποιότητας.

ΣΧΕΔΙΟ: Υπάρχουν σε 4 μεγέθη, για παιδιά και ενήλικες, με ρυθμιζόμενα λάστιχα και φέρουν ενσωματωμένο επιρρίνιο έλασμα για τέλεια εφαρμογή στη ράχη της μύτης, δημιουργώντας μια στεγανή σφράγιση για την βέλτιστη προστασία.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: Ανθεκτικές και fashion-friendly, οι A-Masks είναι μοναδικής σχεδίασης συνδυάζοντας ποικιλία χρωμάτων-σχεδίων και υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες.

***

Η εταιρεία A-Mask ξεκίνησε με την εμφάνιση και υπό την απειλή του covid-19 στην παγκόσμια πραγματικότητα. Έχοντας την τεχνογνωσία παραγωγής, ραπτικής και προώθησης, η A-Mask θέλησε να συνδράμει στην έλλειψη μέσων ατομικής προστασίας με τον δικό της τρόπο.

 

***

 

 

Παράγει 100% βαμβακερές επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες για προστασία από την ατμοσφαιρική ρύπανση – υποαλλεργικές, φιλικές προς το περιβάλλον.

Οι A-mask προσφέρουν τη δυνατότητα μακροχρόνιας χρήσης αφού οι μάσκες της κατασκευάζονται από μαλακά οικολογικά υφάσματα λεπτής υφής. Αποτελούνται από τρία στρώματα πιστοποιημένων υφασμάτων (ένα στρώμα 100% βαμβακερού υφάσματος και δύο στρώσεις οργανικής μουσελίνας).
Παρέχουν άριστη αναπνευστικότητα, είναι φιλικές με το πρόσωπο και δεν δημιουργούν δυσφορία στο χρήστη.
Τέλος, έχουν επιλεγεί πολύχρωμα – κυρίως παιδικά – σχέδια θέλοντας να δοθεί μια νότα χαράς και αισιοδοξίας σε όσους τις χρησιμοποιούν σε αυτήν την ιδιαίτερη κατάσταση.

 

***

 

Να θυμίσουμε ότι οι προστατευτικές μάσκες, όταν συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, τότε προσφέρουν 100% προστασία έναντι των αερογενώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, κάτι που ισχύει ακόμα και για τις χειρουργικές μάσκες.

 

***

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάσκες AMASK
Γραφεία Ελλάδος
Αιγιάλη 84008
Αμοργός
Τηλέφωνο: + 22850 73393
Fax: +30 2285 0 73395

***

Επικοινωνήστε και εδώ:

info@a-mask.com

Επίσης στο Facebook στη σελίδα AMASK

***

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ…

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ AMASK

Σχετικά άρθρα

Κυνηγήστε μας

6,398ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
694ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

Cat Is Art