Η Μαρία Ναυπλιώτου ως Μαρία Κάλλας στο ιστορικό «Θέατρο Παλλάς»

Το έργο που ανέβηκε με την υπογραφή του αείμνηστου Μιχάλη Αδάμ αλλάζει στέγη έτσι όπως το είχε προγραμματίσει ο ίδιος. Το «Master Class» του Αμερικανού συγγραφέα Terrence McNally, θα συνεχίσει το ταξίδι της για 4η χρονιά, αυτή τη φορά στο ιστορικό «Θέατρο Παλλάς», σε συνεργασία με τις «Θεατρικές Σκηνές».
Από Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, η Μαρία Ναυπλιώτου θα ζωντανέψει ξανά τον μύθο της Μαρίας Κάλλας, της συγκλονιστικής Ελληνίδας, που υπήρξε η μεγαλύτερη φωνή του εικοστού αιώνα.

Η μετάφραση του έργου είναι του ποιητή Στρατή Πασχάλη, που θέλησε να μείνει πιστός τόσο στο ύφος όσο και στο γράμμα του πρωτότυπου κειμένου, διασώζοντας το νεύρο, την ενέργεια, το καυστικό χιούμορ και το πάθος του.
Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο σκηνοθέτης της νεότερης γενιάς Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.
Η παράσταση – φαινόμενο, αλλάζει στέγη και συνεχίζει την επιτυχημένη διαδρομή της για 4η χρονιά, στο Θέατρο Παλλάς, έχοντας καταρρίψει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, με παραπάνω από 300 sold out παραστάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο, από την πρεμιέρα της το 2018, μέχρι και σήμερα.
Οι θεατές που είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για τις παραστάσεις που αναβλήθηκαν λόγω κορονοϊού, θα λάβουν ειδική ενημέρωση για την διαδικασία μεταβολής των εισιτηρίων τους σε νέες ημερομηνίες.

***

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

MASTER CLASS
του Terrence McNally
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: Στρατής Πασχάλης
ΣΚΗΝΙΚΑ: Όλγα Μπρούμα
ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Σταματία Μέγκλα
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πέτρος Μπούρας
ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Νίκος Βλασόπουλος
Τα κοστούμια της Μαρίας Ναυπλιώτου επιμελήθηκε ο Βασίλης Ζούλιας
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Μιχάλης Αδάμ

ΔΙΑΝΟΜΗ
Μαρία Κάλλας: Μαρία Ναυπλιώτου
Σοπράνο Α’: Εύα Γαλογαύρου
Σοπράνο Β’: Λητώ Μεσσήνη
Τενόρος: Γιώργος Φλωράτος
Πιανίστας: Πέτρος Μπούρας
Stage Hand: Δημήτριος Ψύλλος
***
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:00
Διάρκεια: 1 ώρα και 45 λεπτά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ TRAILER ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ