22.7 C
Athens
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

«Στους καιρούς της φρίκης» ο Νίκος Τουλιάτος και οι φίλοι του τραγουδούν ακόμα

Ο Νίκος Τουλιάτος καλεί φίλους του, ηθοποιούς, μουσικούς, τραγουδιστές, δημιουργούς, συνεργάτες να συμπράξουν με τραγούδια που διαμόρφωσαν την αισθητική, τη σκέψη, τη ζωή μας. Τραγούδια της εξέγερσης, της νοσταλγίας, του έρωτα. “Πολλά χρόνια ζω τη μουσική περιπέτεια σε δύσκολους και απαιτητικούς δρόμους. Με ανθρώπους που μεγάλωσα και βρέθηκα δίπλα τους. Διαμόρφωσα και διαμορφώθηκα από τις συμμετοχές μου. Από τα 15 στα δύσκολα όπου μεγαλώσαμε μαζί με πολλούς από αυτούς που έχουν διαμορφώσει την πολιτιστική και αισθητική πραγματικότητα. Τραγούδια επαναστατικά, ερωτικά, κοινωνικά. Τραγούδια που εξέφρασαν και σε πολλές περιπτώσεις διαμόρφωσαν την καθημερινότητά μας. Κάποια από αυτά τα ξανακοιτάξαμε και τα παρουσιάσαμε σε διαφορετικές παραστάσεις τους τελευταίους δύο μήνες σε διάφορους χώρους. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συνεργάστηκα με σπουδαίους ανθρώπους! Και που μου έκαναν την τιμή να προχωρήσουμε παρέα καλλιτεχνικά και να μοιραστούμε ιδέες. Τώρα καλώ τους φίλους μου και όλοι μαζί σε μια μεγάλη μουσική παράσταση θα παρουσιάσουμε αυτές τις διαφορετικές ενότητες και συμπράξεις».
Και επειδή στους ανθρώπους θα αρέσει πάντα να τραγουδούν μιας και διαθέτουν φωνή, μας καλούν σε αυτούς τους «καιρούς της φρίκης» να θυμηθούμε και να τραγουδήσουμε παρέα. «Στους καιρούς της φρίκης, τραγουδάμε ακόμα», όπως μας λέει με συγκίνηση ο Νίκος Τουλιάτος.

* Συμμετέχουν σπουδαστές της ομάδας κρουστών, σπουδαστές του Α’ έτους της Ανώτερης Δραματικής Σχολής «Δήλος», οι ομάδες κρουστών “Ηχόδραση” και “All ’’Improvviso”. Μαζί τους οι Μάνια Παπαδημητρίου, Σάκης Τσιλίκης, Simone Mongelli, Jacques Marugg.

* Στο κινηματοθέατρο “Τριανόν”
3, 4 και 5 Ιουνίου
Κοδριγκτώνος 21 και Πατησίων
Ώρα έναρξης: 22:00

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Κυνηγήστε μας

6,398ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε


Τελευταία άρθρα

- Advertisement -