Για τους δοκιμαζόμενους από την κρίση της πανδημίας ηθοποιούς διοργανώθηκε κοινωνική κουζίνα με φρεσκομαγειρεμένο φαγητό από τη συλλογική κουζίνα El Chef.
Η πρωτοβουλία ανήκει στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), στο Σωματείο Εργαζομένων στον Χώρο του Χορού (ΣΕ.ΧΩ.ΧΟ.), στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος (ΠΟΘΑ) και στην ομάδα αλληλεγγύης Support Art Workers.
***
Η κοινωνική κουζίνα θα λειτουργήσει στα γραφεία του ΣΕΗ στην οδό Κάνιγγος 33, την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020 το μεσημέρι από τη 1:00 μμ έως τις 4:00 μμ.
***
Για όσους και όσες δεν έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν, οι διοργανωτές της δράσης έχουν προβλέψει διανομή στον χώρο τους, κατόπιν επικοινωνίας στο
solidarity.sawgreece@gmail.com
και στο τηλέφωνο 6937309195
***
Για τα μέλη του Σ.Ε.Η. και του Σ.Ε.ΧΩ.ΧΟ., η επικοινωνία μπορεί να γίνει εναλλακτικά στα mail των δύο σωματείων,
και
αντίστοιχα.