«Με λένε Kitzia και τώρα εγώ είμαι η πιο μουτρωμένη γάτα στον κόσμο»…

Η γάτα Kitzia ζει στη Φλόριντα των ΗΠΑ με την Ουκρανή φωτογράφο Viktoriia Otdielnova, σύμφωνα με το Bored Panda. Οι φωτογραφίες της στο Instagram έχουν ήδη προσελκύσει 58.000 ακόλουθους. Η Kitzia είναι γάτα tabby, με τιγρέ τρίχωμα, έχει συνεχώς βλέμμα ενοχλημένο, αν και το όνομά της στα ουκρανικά σημαίνει «γατάκι».

Το 2018, η φωτογράφος Viktoriia Otdielnova αντιλήφθηκε πόσο αστείο είναι το διαρκές κατσούφιασμα της γάτας της, οπότε ξεκίνησε μια σελίδα Instagram για να την προβάλει. Όπως αποδεικνύεται, οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης εντυπωσιάζονται από τις ξεκαρδιστικές εκφράσεις της Kitzia.

Η Kitzia με περιφρονητικό βλέμμα που μπορεί να προκαλέσει φόβο ακόμη και σε εκείνους με ανθεκτική καρδιά φαίνεται να κερδίζει τον τίτλο της πιο «μουτρωμένης γάτας» (crumpy cat). Γίνεται πλέον η διάδοχος της πιο «μουτρωμένης γάτας» που ήταν για χρόνια φαινόμενο στο Διαδίκτυο και είχε εμφανιστεί ακόμη και σε τηλεοπτική ταινία του 2014 με τίτλο «Grumpy Cat’s Worst Christmas Ever».

Στην πραγματικότητα, «η Kitzia είναι πολύ γλυκιά. Φαίνεται περίεργο, αλλά είναι πολύ φιλική», έγραψε η Viktoriia Otdielnova στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της γάτας στο Instagram. Η Viktoriia καταφέρνει να αποτυπώνει τέλεια τη στριφνή και ξινισμένη έκφραση της Kitzia σε κάθε λήψη. Έτσι με τα λαμπερά μάτια και τη δυσαρέσκεια στο βλέμμα της μοιάζει με έναν πολύ αγαπητό χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ