Κάτια Νιάκαρη: Εύχομαι κανείς από όλους τους «παντογνώστες» να μη νοσήσει από κορονοϊό

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κάτια Νιάκαρη, η οποία νοσηλεύεται στο «Νοσοκομείο Σωτηρία» με κορονοϊό εδώ και 10 μέρες, επιχειρεί να βάλει το δικό της λιθαράκι στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει και στη χώρα μας προκειμένου να απαλλαγούμε από τη φονική πανδημία.
Για τον λόγο αυτό ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020 μια φωτογραφία της με τον ορό στο χέρι και στέλνει μήνυμα σε κάθε λογής ψεκασμένους και «παντογνώστες» αναλυτές των social media.

 

***

 

Γράφει η Κάτια Νιάκαρη: «Αύριο κλείνω 10 μέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο. Αποφάσισα να γράψω δυο λόγια γιατί είδα τόσες μπαρούφες σχετικά με τα εμβόλια που δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να κλάψω. Εύχομαι κανείς από όλους εσάς τους «παντογνώστες» να μη νοσήσει από κορονοϊό. Είναι ο ιός τριών βασικών χαρακτηριστικών: του πόνου, του φόβου και της μοναξιάς. Περνάνε μέρες και αντί να γίνεσαι καλύτερα, χειροτερεύεις. Δεν ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις και ακούς ιστορίες που σου κόβουν την ανάσα – ακόμα περισσότερο. Δίνεται μια τεράστια μάχη. Ας ευγνωμονούμε γι’ αυτό το εμβόλιο και ας ελπίσουμε να είναι η λύση»!