Κατερίνα Ζιώγου. «Έπεσε» η αυλαία ύστερα από την «κρυφή» μάχη που έδωσε

Έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Ζιώγου, την οποία μάθαμε όλοι ως Ντορίτα στη σειρά Ντόλτσε Βίτα του Mega.
Η δυσάρεστη είδηση έφτασε το πρωί της Τετάρτης 4 Μαρτίου 2020 και έχει να κάνει με τον θάνατο της γνωστής «Ντορίτας» από την πετυχημένη σειρά «Ντόλτσε Βίτα».
Η αγαπημένη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή πριν από 10 ημέρες, αφού την Τετάρτη 4 Μαρτίου το πρωί τελέστηκε το 9ημερο Μνημόσυνο. Η Κατερίνα Ζιώγου έδινε κρυφά μάχη με τον καρκίνο στον πνεύμονα και δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Η ηθοποιός, τα τελευταία χρόνια είχε χαθεί από το «προσκήνιο», τόσο το τηλεοπτικό όσο και το θεατρικό.
Η Κατερίνα Ζιώγου ήταν 49 ετών και άφησε πίσω της μια κόρη 15 ετών, ενώ διέμενε στο Κουκάκι.

***

 

Η Κατερίνα Ζιώγου το 2016 στο έργο του Αύγουστου Στρίντμπεργκ «Ο πατέρας».

 

H Κατερίνα Ζιώγου έκανε την εμφάνισή της στην τηλεοπτική σειρά «Ντόλτσε Βίτα» το 1995, υποδυόμενη την κόρη της «Χριστίνας», δηλαδή της Άννας Παναγιωτοπούλου.
Έκτοτε την είχαμε δει στις τηλεοπτικές σειρές «Safe sex», «Πήρα κόκκινα γυαλιά» και «Παππούδες εν δράσει».

Στο θέατρο έπαιξε το 2013, στο «Όταν ο ήλιος» της Άλκης Ζέη, στο «Τζένη Καρέζη». Το 2015 στα «Τέρατα» του Διαμαντή Γκιζιώτη, στο Cartel και το 2016 στο έργο του Αύγουστου Στρίντμπεργκ «Ο πατέρας», στο «104».

Η μεγάλη της αγάπη ωστόσο ήταν πάντα το θέατρο όπου και συμμετείχε σε αρκετές παραστάσεις, μέχρι την περίοδο που διαγνώστηκε με καρκίνο και αναγκάστηκε να σταματήσει.