Αρχική Παράλληλη τέχνη Art collection Καρναβαλίστικη μιλόνγκα την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σε ρυθμούς tango και αργεντίνικου...

Καρναβαλίστικη μιλόνγκα την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σε ρυθμούς tango και αργεντίνικου βαλς

Mία αποκριάτικη καρναβαλίστικη μιλόνγκα για τους λάτρεις του τάνγκο και όχι μόνο, υπό τους ήχους της ζωντανής μουσικής της σύμπραξης των σημαντικότερων μαέστρων του τάνγκο στην Ελλάδα. Ο Μάριος Στρόφαλης (πιάνο-ακκορντεόν-τραγούδι), ο Αργεντίνος Ρομάν Γκομέζ (μπαντονεόν, κιθάρα, πιάνο), ο Κώστας Βλαχόπουλος (χρωματική φυσαρμόνικα) και η Έλλη Δαδήρα (τραγούδι-ακουστικό μπάσο) θα ξανασυναντηθούν την Ημέρα της Γυναίκας για να παρασύρουν τους Αθηναίους και τους επισκέπτες της πόλης στους παθιασμένους ρυθμούς του αργεντίνικου τάνγκο, βαλς και μιλόνγκα.

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, θα τιμηθεί από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), με ένα tango balle maske party, στην καρδιά της Αθήνας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 20:30 στο φουαγιέ του “Ολύμπια”, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας.

Όπως αναφέρει ο ΟΠΑΝΔΑ: «Στην αποκριάτικη καρναβαλίστικη μιλόνγκα, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής, συμπράττουν τέσσερις από τους σημαντικότερους μαέστρους του tango στην Ελλάδα, ο Μάριος Στρόφαλης, ο Αργεντινός Ρομάν Γκομέζ, ο Κώστας Βλαχόπουλος και η Έλλη Δαδήρα, οι οποίοι συναντιούνται την Ημέρα της Γυναίκας για να γοητεύσουν τους λάτρεις του είδους και να παρασύρουν το κοινό στους παθιασμένους ρυθμούς των αισθησιακών tango, μιλόνγκας και αργεντίνικου βαλς».

***

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συντελεστές:
Πιάνο, ακορντεόν- τραγούδι: Μάριος Στρόφαλης
Μπαντονεόν, κιθάρα, πιάνο: Ρομάν Γκομέζ
Χρωματική φυσαρμόνικα: Κώστας Βλαχόπουλος
Τραγούδι- ακουστικό μπάσο: Έλλη Δαδήρα

Συμμετέχει ο Τj Σέργιος Τσαγκάρης

***

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019, ώρα: 20.30
Γενική είσοδος: 5 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του θεάτρου
Στη τηλέφωνο: 210-364.25.40

«Ολύμπια»
Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας
Ακαδημίας 59
106 79 Αθήνα

Προσβασιμότητα
Το Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας είναι προσβάσιμο με αναπηρικό αμαξίδιο, ενώ στο ισόγειο λειτουργούν ειδικά διαμορφωμένες τουαλέτες.

***

ΕΔΩ ΜΕ ΕΝΑ “ΚΛΙΚ” ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Cat Is Art