Η «Τοσοδούλα» και ο «Μικρός Πρίγκηπας» με την Κάρμεν Ρουγγέρη

Ο θίασος του Μικρού Πρίγκηπα.

Δύο νέες παραγωγές της Κάρμεν Ρουγγέρη και των συνεργατών της, θα απολαύσουν τα παιδιά και όλη η οικογένεια στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και στο «Θέατρο Κιβωτός», τη νέα θεατρική σεζόν 2021-2022
Με αίσθημα υπευθυνότητας και απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλεια των θεατών, των ηθοποιών, των τεχνικών και των συντελεστών παραγωγής, εφαρμόζοντας αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο, η Κάρμεν Ρουγγέρη και οι συνεργάτες της προγραμματίζουν για τη νέα θεατρική σεζόν 2021 – 2022, να παρουσιάσουν δύο νέες παραστάσεις, που όπως πάντα ψήφισαν και πάλι τα παιδιά την προηγούμενη χρονιά.
Στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης από την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021, θα παρουσιαστεί η παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκηπας». Είναι το αριστούργημα, της παγκόσμιας λογοτεχνίας του Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ, που χρόνια τώρα μαγεύει μικρούς και μεγάλους. Το κείμενο είναι της Κάρμεν Ρουγγέρη και η σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη και της Χριστίνας Κουλουμπή.
Την πρωτότυπη μουσική εμπνεύστηκε και συνέθεσε ο Στέφανος Κορκολής σε στίχους του Ανδρέα Κουλουμπή. Παίζουν οι ηθοποιοί: Νεκτάριος Φαρμάκης, Αυγουστίνος Ρεμούνδος, Γιάννης Νικολάου, Δημήτρης Τσολάκης, Κωνσταντίνα Λιναρδάτου και Χριστίνα Κουλουμπή.

***

Η Κάρμεν Ρουγγέρη με την Χριστίνα Κουλουμπή.

Στο «Θέατρο Κιβωτός» από την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021, θα παρουσιαστεί η παράσταση «Η Τοσοδούλα και οι 4 Εποχές του Βιβάλντι». Ένα υπέροχο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, που γίνεται θεατρικό έργο από την Κάρμεν Ρουγγέρη σε σκηνοθεσία της Χριστίνας Κουλουμπή, για να συνταξιδέψουν τα παιδιά μαζί με την Τοσοδούλα και να γνωρίσουν τις τέσσερις εποχές του χρόνου παρέα με την μαγική μουσική του Αντώνιο Βιβάλντι.
***
Πληροφορίες – Κρατήσεις – Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Τηλέφωνο: 2103418550
e-mail: k.rouggeriskini1@gmail.com
***
Πληροφορίες – Κρατήσεις – Θέατρο Κιβωτός
Τηλέφωνο: 2103417000
e-mail: k.rouggeriskini2@gmail.com
***
Γραφείο παραγωγής: Παιδική Σκηνή Κάρμεν Ρουγγέρη
Τηλέφωνο: 6948339677
Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Κάρμεν Ρουγγέρη
Παραγωγή: Παιδική σκηνή «Κάρμεν Ρουγγέρη»