Καλοκαίρι στην παραλία της Βλυχάδας με Addio Addio Amore και 2 Points

10

Πάνω: Addio Addio Amore

 

Το Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης (SAF) υποδέχεται, στις 16 Αυγούστου, τη Στέλλα Ζάννου και τον Δάφνι Κόκκινο με τις παραστάσεις 2 Points και Addio Addio Amore, σε μια ιδιαίτερη βραδιά αφιερωμένη στον χορό.

2 Points

Στέλλα Ζάννου

Ένα ταξίδι μεταξύ δύο κόσμων, του συνειδητού και του υποσυνείδητου, του παρελθόντος και του τώρα, αυτού που θέλουμε και που θα θέλαμε. Αναμνήσεις, θέλω και ελπίδα γίνονται ένα.
Το ντουέτο πρωτοπαίχτηκε στο Dock11 στο Βερολίνο το 2013.
Χορογραφία: Στέλλα Ζάννου
Χορεύουν: Στέλλα Ζάννου, Aλεξάντερ Καμίλο
Βοηθός χορογράφου: Όλγα Τζικούλη
Μουσική: Pneumonoqaastric – Ζεϊμπέκικο Σαββόπουλος-Μπέλλου

2 Points

Addio Addio Amore
Αφιέρωμα στην Pina Bausch

Ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή, προς ένα εκφραστικό ταξίδι που αντανακλά την Ελλάδα, την Ιαπωνία, την Ινδία, τη Γαλλία, τη Νότια Αμερική, και το σημαντικότερο, την ίδια τη ζωή. Οι χειρονομίες του Δάφνι Κόκκινου, αποκαλύπτουν ιστορίες, εμπειρίες, ανέκδοτα, όνειρα που μοιράστηκε ως το τέλος με την Pina Bausch, σε μια παθιασμένη και συγκινητική παράσταση χοροθεάτρου.
Το σόλο Addio Addio Amore είναι αφιερωμένο στην Pina, ο Δάφνις υψώνει ένα ποτήρι προς τιμήν της, «Chin Chin…» ανασύρει μνήμες από τα ταξίδια του, παρουσιάζοντας έργα της σε όλο τον κόσμο και προσκαλεί το κοινό σε μια συνεχή εξερεύνηση της ανθρώπινης ύπαρξης. Η ερμηνεία του είναι μια προσφορά για όλους όσους αγαπούν το έργο της Pina, που είναι γεμάτο αγάπη, ανθρωπιά, σεβασμό, χιούμορ, φαντασία…
Ο Δάφνις έχει περάσει τα τελευταία είκοσι τρία χρόνια χορεύοντας για την Pina Bausch και τελευταία υπήρξε βοηθός της και υπεύθυνος προβών του Χοροθέατρου του Βούπερταλ. Αυτή είναι η πρώτη φορά που δημιουργεί και συνθέτει δικό του έργο. Το σόλο “Addio Addio Amore” διαρκεί 50 λεπτά.

Χορευτής, Χορογράφος: Δάφνις Κόκκινος (Pina Bausch Tanztheater)

Santorini Arts Factory
Καλοκαίρι 2015
20.7 – 29.8

16/8 | 21:30 | 12€ 10€

Πληροφορίες

Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης
Παραλία Βλυχάδας, Σαντορίνη
Τηλ: 22860 85141, 210 68 58 820
Προπώληση: Εμπορικό κέντρο “Φάμπρικα” Φηρά, Σαντορίνης