Ίδρυμα Β & Ε Γουλανδρή: Ξεχωριστά γιορτινά δώρα από το πωλητήριο του μουσείου

Τώρα που είμαστε στη μέση της εορταστικής περιόδου, μπορείτε να ευχηθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, χαρίζοντάς τους ξεχωριστά αντικείμενα διακόσμησης, κοσμήματα, μεταξοτυπίες, εκδόσεις και αξεσουάρ από το Β & Ε Goulandris Shop.
Πρόκειται για δώρα εμπνευσμένα από τα έργα της συλλογής του Ιδρύματος και σχεδιασμένα αποκλειστικά για το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή από Έλληνες δημιουργούς.

 

 

 

Το Πωλητήριο του Ιδρύματος Β & Ε Γουλανδρή συνεχίζει τη λειτουργία του ηλεκτρονικά, εξυπηρετώντας παραγγελίες με ασφάλεια σε όλη την Ελλάδα. Για αποστολές εντός Αθηνών, ο χρόνος παράδοσης είναι δύο εργάσιμες ημέρες.
Ως μέρος των προνομίων τους, τα Μέλη του Ιδρύματος απολαμβάνουν ειδικές εκπτώσεις: -10% στα χριστουγεννιάτικα είδη και -20% σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα, έως τις 26 Δεκεμβρίου 2020.
Με κάθε αγορά σας στηρίζετε το έργο και τη δραστηριότητα του Ιδρύματος Β & Ε Γουλανδρή.

 

 

 

 

Το Γούρι του Ιδρύματος Β & Ε Γουλανδρή για το 2021

 

Το γούρι-κόσμημα του Ιδρύματος Β & Ε Γουλανδρή για το 2021 είναι εμπνευσμένο από τα σχήματα που εμφανίζονται σε έργα του Henri Matisse, από τη συλλογή του Ιδρύματος. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του κοσμήματος είναι από την JAZZTDESIGN.
Διατίθεται σε ασημί επιπλατινωμένο και ασημί επιχρυσωμένο.

 

Προτάσεις για επαγγελματικά δώρα

 

Το Πωλητήριο του Ιδρύματος Β & Ε Γουλανδρή έχει τη χαρά να παρουσιάζει τον πρώτο κατάλογο προτάσεων εταιρικών δώρων, όπου μπορείτε να αναζητήσετε πρωτότυπες ιδέες δώρων για τους συνεργάτες και το προσωπικό σας.

 

***

Μπορείτε να δείτε τις προτάσεις επαγγελματικών δώρων στο

https://goulandris.gr/el/shop/category/corporate-gifts

και περισσότερα δώρα στο

https://goulandris.gr/el/shop

 

***

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

e-mail:

eshop@goulandris.gr

Τηλέφωνο: 210-01.02.135
Δευτέρα-Παρασκευή 10 π.μ. – 4 μ.μ.