Το Εθνικό μας Θέατρο τώρα και στην καθημερινή μας ζωή

Το «ταξίδι» στον φυσικό χώρο του πωλητηρίου του Εθνικού Θεάτρου είναι μια μοναδική εμπειρία. Όμως τώρα θα έχουμε και έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης.
Το Εθνικό Θέατρο προχώρησε στη νέα ψηφιακή εποχή και δημιούργησε ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα, στο οποίο θα μπορούμε να βρούμε όλα τα αγαπημένα προϊόντα του.
Έτσι τώρα θα έχουμε τη δυνατότητα να …ανακαλύψουμε όλα τα αντικείμενα του πωλητηρίου του Εθνικού Θεάτρου online.

 

[Πατήστε εδώ “κλικ” για να δείτε τις φωτογραφίες μεγαλύτερες].

 

Στο eshop.n-t.gr θα βρούμε: αντικείμενα τέχνης, αξεσουάρ, κοσμήματα, είδη γραφείου, T-shirts και πολλά άλλα ιδιαίτερα σχεδιαστικά αντικείμενα που συνδέουν το θέατρο με τις καθημερινές μας συνήθειες.
Προϊόντα εμπνευσμένα από ιστορικές παραστάσεις και από τη δουλειά σπουδαίων σκηνογράφων και ζωγράφων που συνεργάστηκαν με το Εθνικό μας Θέατρο συνυπάρχουν με τη δουλειά νέων σχεδιαστών και δίνουν άλλη πνοή στο σπίτι, στο τραπέζι ή το γραφείο μας.
Το ψηφιακό κατάστημα φέρνει στο φως κομμάτια της ιστορίας του Εθνικού Θεάτρου, που παραμένουν άγνωστα, και επιδιώκει να συστήνει στο κοινό σπουδαίους δημιουργούς, που συνεργάστηκαν σε παραστάσεις του.
Ιδιαίτερη θέση κατέχουν και οι χειροτεχνίες των εργαστηρίων του Εθνικού Θεάτρου. Στα διαλείμματα των παραστάσεων, εργαζόμενοι με εμπειρία και μεράκι από τα τμήματα βεστιαρίου, ραπτικής και ειδικών κατασκευών ανακυκλώνουν παλιά υλικά, προγράμματα αλλά και υφάσματα, τρέσες, κορδέλες, κουμπιά, φερμουάρ και όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή κοστουμιών και φροντιστηριακών αντικειμένων.

 

[Πατήστε εδώ “κλικ” για να δείτε τις φωτογραφίες μεγαλύτερες].

 

Τα υλικά αυτά αξιοποιούνται δημιουργικά και μετατρέπονται σε ξεχωριστές, μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες – κοσμήματα, τσάντες, γούρια με πραγματικό άρωμα θεάτρου.
Ας αναζητήσουμε λοιπόν τώρα στο ηλεκτρονικό πωλητήριο και τις ιδιαίτερες χειροποίητες λαμπάδες που μόλις δημιουργήθηκαν στα εργαστήριά του.

***

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Με ένα «κλικ» μπορούμε να κάνουμε εδώ τις αγορές μας:

www.eshop.n-t.gr