Διάσημοι καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους εναντίον της ένοπλης βίας

Διάσημοι καλλιτέχνες της μουσικής και της υποκριτικής ένωσαν τις δυνάμεις τους εναντίον της ένοπλης βίας και δημιούργησαν τον συνασπισμό «Artist for Action to Prevent Gun Violence».

Οι Νάιλ Ρότζερς, Πίτερ Γκάμπριελ, Μπίλι Άιλις, Ρούφους Γουέινραϊτ εντάχθηκαν στον συνασπισμό καλλιτεχνών της μουσικής και της υποκριτικής «Artist for Action to Prevent Gun Violence» (Καλλιτέχνης υπέρ της Δράσης για την Πρόληψη της Ένοπλης Βίας) που έχει στόχο να εμπνεύσει τους ανθρώπους να προσφέρουν εθελοντικά, να κάνουν δωρεές και να ψηφίσουν ώστε να τερματιστεί η επιδημία της βίας με όπλα, η οποία μαστίζει τις ΗΠΑ.

Η οργάνωση ξεκινά μια σειρά από ζωντανές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένης συναυλίας των Bush και ειδικών προσκεκλημένων τους στο Irving Plaza της Νέας Υόρκης, στις 22 Σεπτεμβρίου.

Photo: Artist for Action to Prevent Gun Violence

Με επικεφαλής τον μουσικό Μαρκ Μπάρντεν, ο γιος του οποίου ήταν ένα από τα 26 θύματα που δολοφονήθηκαν σε ένοπλο επεισόδιο στο δημοτικό σχολείο Σάντι Χουκ το 2012, στην οργάνωση συμμετέχουν τα γκρουπ Pixies, Halestorm, Little Big Town και πολλά άλλα.

Πηγή: In.Gr.

 

Σχετικά άρθρα

Κυνηγήστε μας

6,398ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε


Τελευταία άρθρα

- Advertisement -