25.5 C
Athens
Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022
 

Διονύσης Σαββόπουλος και Μαρίνα Σάττι τραγουδούν στο Ηρώδειο «Για την υγεία των κοριτσιών μας»

Μέρες καλύτερες θα ‘ρθουν, το λέει το ένστικτό μου! Έρχονται οι μέρες οι καλές…

Μια από αυτές τις μέρες θα γίνει μια συναυλία από τις «Γυναίκες στην Ογκολογία» για τη στήριξη των γυναικών με καρκίνο.

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 λοιπόν ο Διονύσης Σαββόπουλος τραγουδά και παρουσιάζει στη σκηνή του Ηρωδείου δύο καινούργιες μουσικές δυνάμεις: Την ομάδα «Μαρίνα Σάττι, Fonés και Chόres» και την ομάδα «Αλκμάν».
Η νέα αυτή μουσική παραγωγή του Σαββόπουλου, παρουσιάζεται από ένα σύνολο άνω των 40 μουσικών, χορωδών και τραγουδιστών, στο πλαίσιο της καμπάνιας για την πρόληψη του γυναικείου καρκίνου, από τις «Γυναίκες στην Ογκολογία».
Οι «Γυναίκες στην Ογκολογία» μάχονται τα τελευταία χρόνια να φέρουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας, τη φροντίδα για την πρόληψη της υγείας των γυναικών, προβάλλοντας τη σημασία της ανάπτυξης μιας κουλτούρας πρόληψης αλλά και της δυνατότητας πρόσβασης σε σύγχρονα μέσα προληπτικού ελέγχου για κάθε γυναίκα στη χώρα μας.

***

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο. Μια παράσταση – πρόταση που φέρνει στο προσκήνιο καινούργιους ήχους, «δεμένους» με τη μαγική μπαγκέτα του Σαββόπουλου.

Δικά του αγαπημένα τραγούδια διασκευασμένα από τη Μαρίνα Σάττι και τους «Αλκμάν», αλλά και νέα τραγούδια από το ρεπερτόριο των νέων καλλιτεχνών που «ξεδιάλεξε» ο ίδιος, μπλέκοντας μουσικές σε ένα υποβλητικό υπερθέαμα, που θα μαγνητίσει και θα συναρπάσει όσους τυχερούς βρεθούν εκείνη τη βραδιά στο Ηρώδειο.

***

Με τον μεγάλο μας φίλο τον Διονύση Σαββόπουλο, με τη Μαρίνα και τα κορίτσια της, με τους «Αλκμάν».

-Στις Fonés συμμετέχουν: Ερασμία Μαρκίδη, Ελένη Ποζατζίδου, Έλενα Παπαδημητρίου, Βιργινία Φραγκούλατζη.

-Στο φωνητικό σύνολο chórεs συμμετέχουν:  Μαριάννα Τσαμπά, Μυρτώ Παππά, Δάφνη Δαυίδ, Αναστασία Μεγαλοκονόμου, Νάσια Ιακώβου, Δανάη Πολίτη, Δέσποινα Κοντοζανή, Κατερίνα Κουτσονικόλα, Ντίμη Σπέλα, Ειρήνη Κυριακουλάκου, Χριστίνα Βούλγαρη, Λιάνα Κοκόση, Θωμαΐς Τριανταφυλλίδου, Θεώνη Φύτρου, Όλγα Λάσκαρη,  Γιούλη Δανιγγέλη, Βασιλική Βλαμάκη, Εβελίνα Μεγαλοκονόμου, Ιωάννα Τσώμου, Έλενα Στεφανακίδου, Μαρίνα Εμμανουηλίδου, Ειρήνη Καμπάνου, Ελένη Κοντοζάνη, Νεφέλη Παπάζογλου, Γεωργία Ζαχαριάδη, Βασιλική Μουρίκη, Κατερίνα Νικολακάκη, Νάσια Κεκέλου, Χρύσα Κλεισιάρη, Δέσποινα Παπαδάκη, Σάντυ Φλυτζάνη, Δανάη Στεργίου, Αγγελική Αναστασίου, Λιάνα Γκιώζου, Σιμέλα Εμμανουηλίδου, Μαρία Δρίτσα, Μαίρη Τυρού, Δάφνη Καμμένου, Μαργαρίτα Αμαραντίδη, Δέσποινα Τασκαλίδου, Αλεξάνδρα Μάντζαρη.

-Με τους «Αλκμάν» συμμετέχουν οι: Δημήτρης Σινάνογλου, Τραγούδι, πιάνο, πλήκτρα, κιθάρα, μπαγλαμάς. Αθηνά Τασούλα, Τραγούδι, μεταλλόφωνο, μελόντικα, ντέφι, ζήλια. Κυριάκος Καραμπεροπουλος, Τραγούδι, κλαρίνο, φλογέρα. Δημήτρης Καζάνης, Βιολί, τραγούδι. Κώστας Αρσένης, Κοντραμπάσο, ηλεκτρικό μπάσο. Βαγγέλης Κοτζάμπασης, Τύμπανα.

Μουσικοί εκτός «Αλκμάν» που θα παίξουν σε κάποια κομμάτια: Σωτήρης Ντούβας, τύμπανα. Αγγελος Πολυχρόνου, κρουστά. Κώστας Φόρτσας, γκάιντα.

Με παλιά και καινούρια τραγούδια, με κλαρίνα και βιολιά, μ’ αεροπλάνα και βαπόρια.

***

«Γυναίκες στην Ογκολογία»

Τον Μάιο του 2014, έξι γυναίκες Παθολόγοι – Ογκολόγοι μοιράστηκαν το κοινό τους όραμα και δημιούργησαν στην Ελλάδα μια μη κερδοσκοπική επιστημονική ομάδα γυναικών, στο χώρο της Ογκολογίας.
Οι «Γυναίκες στην Ογκολογία» (Women 4 Oncology – Hellas), είναι ένα δυναμικό δίκτυο αρωγής, ενημέρωσης και ουσιαστικής κοινωνικής προσφοράς, με επίκεντρο τη γυναίκα ασθενή με καρκίνο στη χώρα μας. Παράλληλα είναι ένας χώρος διαλόγου, έκφρασης, υποστήριξης και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των ίδιων των γυναικών ογκολόγων.
Βασικοί στόχοι, η δημιουργία ενός «μόνιμου ταμείου» για τη στήριξη οικονομικά αδύναμων γυναικών με καρκίνο μέσα από την κάλυψη διαγνωστικών μοριακών εξετάσεων που δεν καλύπτονται από ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και η δημιουργία μιας κουλτούρας πρόληψης και ενημέρωσης ότι ο καρκίνος είναι μια νόσος όπως όλες οι άλλες η οποία, όταν εντοπιστεί σε πρώιμα στάδια, κατά κανόνα θεραπεύεται.

Δωρεάν εξετάσεις από τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου

Οι «Γυναίκες στην Ογκολογία», μαζί με γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων που εμπλέκονται στην πρόληψη και αντιμετώπιση του γυναικείου καρκίνου, καθώς και διαιτολόγους, διατροφολόγους, φυσιοθεραπευτές και γυμναστές, θα πραγματοποιούν ενημερωτικές δράσεις, δωρεάν εξετάσεις και βιωματικά σεμινάρια σε Δήμους και εμπορικά κέντρα της Αττικής, από τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου για μία ολόκληρη εβδομάδα.
Η καμπάνια πρόληψης θα κορυφωθεί με τη συναυλία στο Ηρώδειο την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά το πρόγραμμα δράσεων στο www.w4ohellas.org.

***

Πληροφορίες
Ηρώδειο
Ώρα έναρξης 9 μ.μ.
Προπώληση εισιτηρίων
– Καταστήματα PUBLIC

ΕΔΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Και TICKET SERVICES
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
– Τηλεφωνικά: 2107234567
– Online

ΚΑΙ ΕΔΩ “ΚΛΙΚ” ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

***

Τιμές εισιτηρίων
Διακεκριμένη: Κανονικό 60 ευρώ
Α. Ζώνη: Κανονικό 50 ευρώ
Β. Ζώνη: Κανονικό 40 ευρώ
Γ. Ζώνη: Κανονικό 35 ευρώ
Άνω Διάζωμα: Κανονικό 17 ευρώ, Φοιτητικό 15 ευρώ, Άνω των 65 ετών 15 ευρώ, Ανέργων 15 ευρώ

*
Άτομα με κινητικές δυσκολίες ή σε αμαξίδια: 12 ευρώ στις τρεις πρώτες σειρές της κερκίδας Α. Η αγορά των συγκεκριμένων εισιτηρίων γίνεται τηλεφωνικά στο 2107234567

*

Παραγωγή: Well art live
Υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Επικοινωνία και προβολή στα ΜΜΕ:
Χαρά Ζούμα | chara@zumacom.gr
Σέμη Ψιλογιάννη | semi@zumacom.gr

 

***

ΔΙΟΝΥΣΗΣ, ΜΑΡΙΝΑ, FONES, ΑΛΚΜΑΝ

 

***

Σχετικά άρθρα

Κυνηγήστε μας

6,398ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
693ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

Cat Is Art